Osnovni podaci o menjanju veličine objekta ili njegovom izrezivanju

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Promena veličine Kada izaberete objekat, regulatora veličine pojavi u uglovima i duž ivica pravougaonik za izbor. Možete da promenite veličinu objekta prevlačenjem regulatora ili možete da promenite veličinu preciznije tako što ćete navesti procenata za visinu i širinu objekta.

Menjanje veličine objekta prevlačenjem

Menjanje veličine objekta za određeni procenat

Održavanje proporcija objekta prilikom promene veličine ga

Izrezivanje Ako je objekat slika – na primer, na fotografiju, rasterska slikaili clip art kolekcija – možete da izrežete, to jest, skraćivanje vertikalne i horizontalne ivice za to. Fotografije su često izrezani da fokus pažnju na određene oblasti slike. Kako da biste izrezali sliku.

Vraćanje u prethodno stanje Možete da vratite slike koje ste izrezali ili promenite veličinu. Bez obzira na to koliko je puta slika je promenjena, Microsoft Graph čuva evidenciju o prvobitnu veličinu kada prvi put umetnuto je u grafikonu. Kako da biste vratili prvobitnu veličinu slike.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×