Osnovni podaci o korišćenju alternativnih kalendara u alatki kalendara verzije 2010

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

SharePoint Workspace podržava korišćenje alternativnih kalendara u alatki kalendara verzije 2010. Međutim, imajte u vidu da alatka kalendara ne obezbeđuje funkcije za izbor alternativnih kalendara, za razliku od programa Microsoft Outlook. Umesto toga, alternativne kalendare morate da izaberete u operativnom sistemu Windows.

SharePoint Workspace alatka kalendara tumači i prikazuje datume u formatima alternativnih kalendara sa sledećim izuzecima:

  • Ako je izabran hidžra ili napredni hidžra kalendar, alatka kalendara tumači i prikazuje datume u skladu sa transliteriranim engleskim gregorijanskim kalendarom.

  • Ukoliko je izabran hebrejski kalendar, alatka kalendara tumači i prikazuje datume u skladu sa lokalizovanim hebrejskim gregorijanskim kalendarom.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×