Osnovni podaci o izveštajima Menadžera za poslovne kontakte

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, možete da koristite jedan od više od 50 izveštaja da biste videli stanje naloge, poslovne kontakte, potencijalne klijente, mogućnosti za poslovanje, aktivnosti, poslovnih projekata, i marketinške kampanje. Možete da kreirate izveštaje će vam pomoći da sortirate i filtrirate podatke, organizovanje i praćenje poslovnih aktivnosti i Definišite ciljeve preduzeća. If Menadžer za poslovne kontakte za Outlook is integrated with an knjigovodstveni sistem, you can also run financial reports.

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Pokretanje izveštaja Menadžera za poslovne kontakte

Prilagođavanje izveštaja Menadžera za poslovne kontakte

Izvoz izveštaja Menadžera za poslovne kontakte u programu Microsoft Office Excel * ili neke druge aplikacije radi dalje analize

Slanje izveštaja Menadžera za poslovne kontakte kao Excel * datoteka priloga u e-pošte

Pokretanje marketinške kampanje iz izveštaja Menadžera za poslovne kontakte

Čuvanje, osvežavanje ili štampanje izveštaja Menadžera za poslovne kontakte

Pokretanje izveštaja Menadžera za poslovne kontakte

Da biste pokrenuli izveštaj, u meniju Programa Business Contact Manager , postavite pokazivač izveštaja, postavite pokazivač na grupu izveštaja, i zatim izaberite tip izveštaja ili kliknite na dugme Otvori sačuvani izveštaj.

Napomena: Ako korisnički definisano polje uključene u izveštaju brisanja iz trenutne baze podataka, sačuvanog izveštaja neće prikazivati prilagođene informacije zato što izveštaje pokreću svaki put kada ih otvorite. Ne utiče na izveštaje koji su izvezeni u Excel * pošto ih sačuvate u drugom programu.

Za pomoć pri izmeni izveštaja, kliknite na dugme Dobijanje pomoći iz centra za pomoć za Office 365 pomoćna traci sa alatkama izveštaja .

Savet: Kontakti ili poslovni kontakti su uključene u zanemarili naloga ili zanemarili poslovnih kontakata izveštaje ako zapis nije ažuran za 90 dana.

Vrh stranice

Prilagođavanje izveštaja Menadžera za poslovne kontakte

Možete da prilagodite izveštaje u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook na nekoliko načina.

 • Pre pokretanja izveštaja, možete da dodate korisnički definisanim poljima u obrascima i možete da uredite vrednosti koje su dostupne u listi za određena polja. Liste se takođe naziva padajućih lista.

 • Nakon pokretanja izveštaja, možete da koristite jednostavnih i naprednih kartice u izveštaju filter za sužavanje obima zapisa koji su uključeni u izveštaju.

 • Pre čuvanja ili štampanja izveštaja, možete da koristite komande koje su dostupne u oknu Izmeni izveštaj da biste promenili format i sadržaj izveštaja, uključujući prikazivanja korisnički definisana polja ili prilagođene kolone koje ste dodali na obrasce.

Sledeća tabela navodi prilagođavanja koje možete izvršiti sa izveštajima, sa vezom ka temi pomoći za više informacija.

Prilagođavanja koja možete izvršiti u izveštajima

Prilagođavanje

Tema pomoći

Dodavanje korisnički definisanih polja u obrazac

Prilagođavanje obrazaca programa Business Contact Manager pomoću korisnički definisanih polja

Uređivanje padajuće liste u obrascu

Prilagođavanje padajućoj listi u obrascima Menadžera za poslovne kontakte

Filtriranje zapisa u izveštaju

Filtriranje zapisa u Menadžeru za poslovne kontakte izveštajima

Vrh stranice

Izvoz izveštaja Menadžera za poslovne kontakte u programu Microsoft Office Excel * ili neke druge aplikacije radi dalje analize

Podrazumevano, izveštaji Menadžer za poslovne kontakte za Outlook se čuvaju u formatu datoteke izveštaja Menadžera za poslovne kontakte, sa oznakom tipa datoteke .bcr. Međutim, izveštaja radi dalje analize možete da izvezete u Excel * ili druge aplikacije. Izvoz izveštaja u Excel *, i zatim kopirajte ili sačuvajte izveštaj u formatu datoteke koji želite da izvezete podatke iz izveštaja u drugoj aplikaciji.

 1. U meniju Menadžera za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Izveštaji, a zatim izaberite stavku Otvori sačuvani izveštaj.

 2. Kliknite na izveštaj koji želite da otvorite.

 3. U meniju datoteka izaberite stavku Izvezi u Excel.

 4. U programu Excel *, sačuvajte izveštaj u željenom formatu datoteke.

Vrh stranice

Slanje izveštaja Menadžera za poslovne kontakte kao Excel * datoteka priloga u e-pošte

Izveštaj možete da pošaljete kao prilog Excel * za redigovanje u e-poruci.

 1. Otvorite izveštaj koji želite da pošaljete.

 2. U meniju Datoteka izaberite stavku Pošalji e-poruku sa Excel prilogom.

  Otvoriće se nova poruka sa priloženim izveštajem.

 3. Dodajte informacije potrebne za slanje e-poruke, a zatim kliknite na dugme Pošalji.

Napomena: Otvaranje sačuvanog izveštaja, u meniju Programa Business Contact Manager postavite u izveštajei zatim kliknite na dugme Otvori sačuvani izveštaj. Ime datoteke izveštaja sadrži oznaku tipa datoteke .bcr.

Vrh stranice

Pokretanje marketinške kampanje iz izveštaja Menadžera za poslovne kontakte

Menadžer za poslovne kontakte za Outlook možete da kreirate i pokrenuti marketinšku kampanju iz naloga, poslovni kontakti ili potencijalni klijenti izveštaj.

 1. Pokretanje izveštaja

  U meniju Menadžer za poslovne kontakte postavite pokazivač na stavku Izveštaji, zatim na stavke Nalozi, Poslovni kontakti ili Mogućnosti za poslovanje, a potom izaberite izveštaj koji želite da kreirate ili izaberite stavku Otvori sačuvani izveštaj.

 2. Pročišćavanje izveštaja pomoću filtera (opcionalno)

  1. Da biste za marketinšku kampanju kreirali određenu listu primalaca, u izveštaju, u meniju Radnje izaberite stavku Filtriraj izveštaj.

  2. U dijalogu Filter koristite kartice Jednostavni filter i Napredni filter da biste naveli željene informacije.

  3. Izaberite karticu Pregled rezultata da biste prikazali filtriranu listu primalaca. Ako rezultati nisu onakvi kakve želite, vratite se na Jednostavni Filter ili karticu Napredni Filter i nastavite da suzite filtere dok ne dobijete rezultat koji želite.

  Savet: Da biste kreirali marketinšku kampanju koja uključuje samo izabrane primaoce, prvo pritisnite taster CTRL i izaberite primaoce koje želite da uključite na listi.

 3. Kreiranje marketinške kampanje iz izveštaja.

  U meniju Radnje postavite pokazivač na stavku Pokreni marketinšku kampanju, a zatim postupite na neki od sledećih načina:

  1. Izaberite stavku Sve stavke da biste kreirali novu marketinšku kampanju koja uključuje sve primaoce u izveštaju.

  2. Kliknite na dugme Izabrane stavke da biste kreirali novu marketinšku kampanju koja uključuje samo one primaoce koje ste izabrali u izveštaju.

 4. Pokreni marketinšku kampanju.

  Popunite obrazac marketinške kampanje, a zatim kliknite na dugme Pokreni.

Vrh stranice

Čuvanje, osvežavanje ili štampanje izveštaja Menadžera za poslovne kontakte

 • Da biste sačuvali izveštaj, u meniju datoteka , kliknite na dugme Sačuvaj izveštaj ili Sačuvate izveštaj kao.

  Napomena: Ako korisnički definisano polje uključene u izveštaju brisanja iz trenutne baze podataka nakon što je izveštaj sačuvan, ono se neće prikazivati u izveštaju kada se pokrene ponovo jer izveštaje pokreću svaki put kada ih otvorite. Ne utiče na izveštaje koji su izvezeni u Excel * pošto ih sačuvate u drugom programu.

 • Da biste osvežili izveštaj, u meniju Prikaz izaberite stavku Osveži izveštaj.

  Napomena: Izveštaj se može osvežiti samo ako je on otvoren u Menadžer za poslovne kontakte za Outlook. Da biste osvežili izveštaj već sačuvan u drugoj aplikaciji, otvorite Menadžer za poslovne kontakte za Outlook, ponovo pokrenite izveštaj, izvoz aplikacije i ponovo ga sačuvajte.

 • Da biste odštampali izveštaj, u meniju datoteka , kliknite na dugme Odštampaj.

Samostalno izdanje programa Microsoft Office Outlook 2007 sa Menadžerom za poslovne kontakte može da se koristi sa Excel 2007 ili Excel 2003.

Vrh stranice

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×