Osnovni podaci o grupisanju crteža

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada grupišete crteže, kombinujte ih tako da možete da radite sa njima, kao da su jedan objekat. Možete da preokrenete, rotirali, i promena veličine ili razmeru, u grupi kao celina. U jednom trenutku možete da promenite i atribute svih objekata u grupi – na primer, možda da promenite boju popune ili osenčite svih objekata u grupi. Možete da kreirate i složene crteže tako što ćete kreirati grupe u okviru grupe. Možete da razgrupišete ili pregrupisavanje grupi objekata u bilo kom trenutku

Izaberite jednu od sledećih mogućnosti:

Grupisanje crteža

Razgrupisavanje crteža

Pregrupisavanje crteža

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×