Osnovni podaci o Skype za posao uloga administratora

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Da biste lakše upravljanje Office 365, možete da dodelite dozvole za podešavanje i upravljanje Skype za posao online. Učinite tako što ćete ih dodeliti Skype za posao online uloga administratora.

Savet: kada neko dodelite Skype za posao online uloge, da im dodelite ulogu administratora usluge. Ovaj način mogu da vide važne informacije u Office 365 administrativni centar, kao što su ispravnost usluge Skype za posao online , promena i otpustite obaveštenja i izveštaja o upotrebi.

Evo šta Skype za posao administrator možete da uradite:

Aktivnost

Određene zadatke

Podešavanje Skype za posao

Konfigurisanje Skype za posao

Da biste promenili podrazumevani jezik za pozdrav govorne pošte i e-poruke u vašoj organizaciji, morate biti Globalni administrator Office 365.

Prikaz izveštaja o upotrebi

Izveštaji o aktivnostima u Office 365 centar administracije

Osobe koje su dodeljene Office 365 uloga globalnog administratora ili ulogu korisnika upravljanje možete izvršiti sve iste zadatke kao neko dodeljena uloga administratora Skype za posao .

Saznajte više o drugim Office 365 uloge administratora

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog preveden, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Dodeljivanje uloga administratora u sistemu Office 365

Skype za posao Online u usluzi Office 365 – pomoć za administratore

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×