Osnovni podaci o Kaizala za mobilne uređaje

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Kaizala je bezbedno ćaskanje i razmeni aplikaciju koja omogućava mobilni korisnici za slanje trenutnih poruka, Kaizala radnje, prilozi kao što su slike, dokumente, video zapise, kasete i još mnogo toga. Microsoft Kaizala takođe omogućava vam da se trenutne povratne informacije od korisnika o nešto što želite. Sa Kaizala radnje, možete da pošaljete ankete i nekoliko korisnika ili hiljada i kada reaguju, sve odgovore automatski se agregira i predstavljene na lako da biste prikazali izveštaj za pomoć sa odlučivanja.

Instaliranje Microsoft Kaizala na mobilnom uređaju

Se Kaizala za mobilni telefon.

Microsoft Kaizala je podržano na sledećim uređajima:

 • Android telefoni pod operativnim sistemom Android 4.3 ili noviji

 • iOS telefoni operativnim sistemom iOS 9.0 ili noviju verziju

 • Windows telefon pod operativnim sistemom Windows 10 verziju 10240.0 ili noviju verziju

Moraćete bežične ili podataka vezu sa Internetom da biste koristili Microsoft Kaizala. Microsoft Kaizala ne podržava tablet računarima koji su samo Wi-Fi.

Proverite da li vaš broj telefona

Koje moraju biti u mogućnosti da primate pozive i poruke na broj telefona koji pokušavate da biste potvrdili. Microsoft Kaizala nalog mogu biti verifikovane samo na jednoj broj telefona na jedan uređaj. Ako pokušate da koristite Kaizala sa istim brojem telefona na više telefona, ćete biti odjavljeni iz prethodnog telefoni i svih Kaizala podataka na prethodnu uređaje će biti izbrisana.

Upravljanje nalogom profila i da radite u Kaizala

Promenite profil u Kaizala aplikaciju tako što ćete otići na stranicu profil . Možete da promenite informacije kao što su slike, ime za prikaz i e-adrese. Takođe se možete prijaviti pomoću Office 365 naloga iz profila. Kada se prijavite pomoću Office 365 poslovnog ili školskog naloga, drugi Kaizala korisnici u vašoj organizaciji će moći da vidimo i sarađuju sa vama. Videćete u organizaciji stranicu kada može da pokrene razgovor ili kreirajte grupu.

Pronalaženje kontakata i počnite da ćaskate

Pronađite telefonskom imeniku kontakte pomoću Kaizala i započinjanje razgovora 1:1 sa njima.

 1. Idite na stavku osobe

 2. Potražite neki kontakt telefonski imenik, i ako je vaš kontakt koristi Kaizala:

  • Kliknite ili dodirnite na sliku kontakta da biste prikazali njen profil rezimea.

  • Kliknite ili dodirnite ime kontakta da biste započeli razgovor preko trenutnih poruka.

Da biste brzo možete da pošaljete pozivnicu svim kontaktima koji ne koristi Kaizala. Ako vaš kontakt nije na Kaizala, kliknite ili dodirnite Pozovi da biste slali SMS da biste pozvali kontakt da biste instalirali Kaizala.

Započnite razgovor na Kaizala za mobilne uređaje

 • Idite na razgovara > + > pokretanje na razgovor

 • Kliknite ili dodirnite na ime bilo koje kontakt da biste počeli sa početka razgovor preko trenutnih poruka.

Možete da pronađete sve nedavnih razgovora unutar ćaskanje odeljka i započinjanje razgovora putem razmene trenutnih poruka odatle.

Kreiranje grupa i upravljanje njima

 1. Idite na razgovara > + > Kreiraj grupu.

 2. Možete da dodate osobe ili druge grupe u novu grupu. Dodirnite imena kontakata ili grupu i zatim sledeće da biste ih dodali u novu grupu. Videćete iskačuće da znate koje možete da ih pozvati da Kaizala kasnije, ako niste član vaše organizacije. Dodirnite dugme u redu da biste nastavili.

 3. Imenujte grupu i dodali sliku, ako želite, a zatim dodirnite stavku Kreiraj da biste završili.

Upravljanje i kreiranje velikih grupa za moje organizacije

Portal za upravljanje Kaizala je web na osnovu portala koja obezbeđuje mogućnosti upravljanja, izveštavanje i proširivanja za Kaizala. Uz portal za upravljanje Kaizala organizaciji da brzo na njemu hiljada ili miliona korisnika za Kaizala, uključujući zaposlenih, partnerima, dobavljačima ili klijente, sa samo njen broj telefona. Saznajte više o Kaizala Portal za upravljanje

Korišćenje Kaizala radnji

Možete da pošaljete Radnje tako što ćete dodirnuti ikonu < palete > iz gornjem desnom uglu razgovora. Ugrađena u Kaizala radnje pomoći koordinatnog najčešće korišćene zadatke za uobičajeni scenariji toka posla. Možete da pronađete i koristite Kaizala radnje sa Discover stranice u aplikaciji. Dostupne radnje Kaizala uključuju:

 • Objava Koristite objave da biste izvršili ključnih objave ili deljenje ispravke sa timom. Objave su sjajan način da delite poruke grupama u vašoj organizaciji ili u javnoj grupi. Pokrenite sa publikom o objave pomoću sviđanja i komentare.

 • Posao Ćaskanje poruke koje se koriste za dodeljivanje poslova osobama i praćenje status dovršenosti. Osoba koja je kreirala posao ili drugoj osobi kojoj je dodeljen zadatak možete dodati brzi komentare da biste označili tok posla. Drugi članovi grupe takođe možete komentarisati posao i status.

 • Hajde da upoznamo Koristi se za slanje pozivnice brzi sastanak za sastanak. Pozvani da odgovorite na poziv za ćaskanje i potvrdite da li može da se.

 • Uživo lokacije Koristite ovu radnju Kaizala da biste zatražili lokaciju datoteke kolega ili prijatelja. Korisnici dobiju izbor da dele lokacije sa vama za navedeni vremenski period i možete da pratite njihovu lokaciju u realnom vremenu.

 • Slika sa lokacije Slika sa lokacije radnja vam omogućava da informacije u realnom vremenu fotografiju deliti sa drugima, zajedno sa koordinate da biste prikazali gde je slika napravljena. Na primer, sa jednom dodirnite, članovima tima možete deliti geo označen sliku sa drugim osobama da biste potvrdili da je dovršeno određenog zadatka na određenoj lokaciji. Može da se koristiti i za praćenje prisustva na osnovu lokacije.

 • Deljenje lokacije Ova radnja vam omogućava da delite lokaciju članovima tima ili telefonskom imeniku kontakata pomoću Kaizala. Pomaže u koordinisanje sa svim članovima tima.

 • Brzo istraživanje Sa brzu anketu radnje, možete da dizajnirate prilagođene anketa za prikupljanje informacija iz svog tima ili klijentima. Ispitanika da zatim odgovore na anketu brzo i lako. Odgovori se ažuriraju u realnom vremenu kao i kada odgovore su hvataju i predstavljene na lako čitljivih način. Možete da kreirate anketu pitanja sa unapred definisane odgovorima.

 • Poziv za lokaciju Omogućava vam da biste tražili od trenutne lokacije Kaizala korisnika. Ovo vam pomaže u oblasti označavanju prisustvo, prisutnost u bilo kom trenutku u time.request ljudi da dele lokacije tima za praćenje

 • Prosledite računa Omogućava vam da brzo hvatanje slika fakturu i delite sa detaljima.

 • Ankete Ankete i istraživanje su slične, ali istraživanje koje se razlikuje od ankete na nekoliko načina:

  • U anketi, možete da postavite samo jedno pitanje. Mogu li da postavim više pitanja u anketi.

  • U anketi, možete da postavite samo skup više opcija za odgovor, ali u anketi, možete da odaberete više formata za odgovore: više izbora, tekst, odaberite stavku brojeve ili čak sliku.

 • Lista za proveru Lista za proveru radnja vam omogućava da delite listu zadataka sa osobom ili grupe i da ih pojedinačno dovršavanje svakog zadatka.

  Kreiranje liste obaveza i uhvatite svačije statusa

Otkrijte još Kaizala radnji

Redovno smo otpustite nove radnje, a možete da ih otkrijete tako što ćete otići Discover > Kaizala.

Kaizala prilagođene radnje

Možete da kreirate više Kaizala prilagođene radnje. Pisati kaizalaDev@microsoft.com da biste saznali više. Uobičajeni prilagođene radnje Kaizala su:

 • Podeli povratne informacije

 • Pisanje za administratora

 • Anonimni izveštaja

Pronalaženje i Pretplaćivanje na javne grupe

Javna grupa vam omogućavaju da pošaljete povratne informacije ili izveštaj problemi organizacijama koje želite da se povežete sa. Većina organizacija krajnji korisnici, direktno da se povežu sa njima i pristupite prilagođene radnje da biste poboljšali produktivnost, brzina, protoka informacija itd. Možete da pronađete i da se pretplatite na javne grupe iz Discover > Javne grupe stranicu u Kaizala aplikacije dodirnite na javnoj grupi ime i izaberite stavku Pretplati se na ovu javnu grupu.

Privatnost

Možete da blokirate osobe da vas kontaktira na Kaizala. Blokirani kontakti više neće moći da vam šalju poruke. Da biste blokirali kontakta, idite na njihove profile u Kaizala aplikaciju, idite na ikonu postavke profila u gornjem desnom uglu i izaberite blok. Na listi blokiranih kontakata možete da pronađete u Blokirani kontakti u postavkama. Možete da deblokirate kontakte odavde.

Možda nećete moći da se poveže sa Kaizala jer telefon privremeno nije povezan sa Internetom.

 • Uverite se da imate Tarifni paket radi na mobilnu mrežu ili Wi-Fi veze sa pristup Internetu.

To znači da nije verzija aplikacije koristite podržava koju ste primili. Najverovatnije će ste dobili ovo iz drugog korisnika koji je na novu verziju Kaizala.

 • Da biste rešili ovaj problem i da biste videli poruke koju ste primili, nadogradite Kaizala najnovije verzije iz prodavnice aplikacija.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×