Osnovni podaci o Kaizala za mobilne uređaje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Kaizala je bezbedno ćaskanje i razmeni aplikaciju koja omogućava mobilni korisnici za slanje trenutnih poruka, Kaizala radnje, prilozi kao što su slike, dokumente, video zapise, kasete i još mnogo toga. Microsoft Kaizala takođe omogućava vam da se trenutne povratne informacije od korisnika o nešto što želite. Sa Kaizala radnje, možete da pošaljete ankete i nekoliko korisnika ili hiljada i kada reaguju, sve odgovore automatski se agregira i predstavljene na lako da biste prikazali izveštaj za pomoć sa odlučivanja.

Preuzmite i instalirajte Microsoft Kaizala

Se Kaizala za mobilni telefon.

Microsoft Kaizala je podržano na sledećim uređajima:

 • Android telefoni pod operativnim sistemom Android 4.3 ili noviji

 • iOS telefoni operativnim sistemom iOS 9.0 ili noviju verziju

 • Windows telefon pod operativnim sistemom Windows 10 verziju 10240.0 ili noviju verziju

Moraćete bežične ili podataka vezu sa Internetom da biste koristili Microsoft Kaizala. Microsoft Kaizala ne podržava tablet računarima koji su samo Wi-Fi.

Proverite da li vaš broj telefona

Koje moraju biti u mogućnosti da primate pozive i poruke na broj telefona koji pokušavate da biste potvrdili. Microsoft Kaizala nalog mogu biti verifikovane samo na jednoj broj telefona na jedan uređaj. Ako pokušate da koristite Kaizala sa istim brojem telefona na više telefona, ćete biti odjavljeni iz prethodnog telefoni i svih Kaizala podataka na prethodnu uređaje će biti izbrisana.

Upravljanje nalogom profila i da radite u Kaizala

Promenite profil u Kaizala aplikaciju tako što ćete otići na stranicu profil . Možete da promenite informacije kao što su slike, ime za prikaz i e-adrese. Takođe se možete prijaviti pomoću Office 365 naloga iz profila. Kada se prijavite pomoću Office 365 poslovnog ili školskog naloga, drugi Kaizala korisnici u vašoj organizaciji će moći da vidimo i sarađuju sa vama. Videćete u organizaciji stranicu kada može da pokrene razgovor ili kreirajte grupu.

Pokretanje razgovora i Dodavanje grupe

Započnite razgovor na Kaizala za mobilne uređaje

 • Idite na razgovara > + > pokretanje na razgovor

 • Dodirnite stavku na ime bilo koje kontakt da biste započeli 1:1 ćaskanje sa njima

Takođe možete poslati pozive za članove koji nisu Kaizala sa ovom ekrana. Dodirnite dugme Pozovi pored kontakta, a možete da pošaljete Kaizala Pozovite ih putem SMS. Možete da pretražujete i da pokrene razgovor sa nekim u Office 365 organizaciji.

Kreiranje grupe na Kaizala

 • Idite na razgovara > + > Kreiraj grupu.

 • Možete da dodate osobe ili druge grupe u novu grupu. Dodirnite imena kontakata ili grupu da biste ih dodali u novu grupu.

 • Dodirnite sledeće da biste ih dodali u grupu. Videćete iskačuće da znate koje možete da ih pozvati da Kaizala kasnije, ako niste član vaše organizacije. Dodirnite dugme u redu da biste nastavili.

 • Dajte grupi ime i dodati slike ako želite. Dodirnite stavku Kreiraj da biste završili.

Slanje Kaizala radnje

Možete da pošaljete Radnje tako što ćete dodirnuti ikonu < palete > iz gornjem desnom uglu razgovora. Ugrađena u Kaizala radnje pomoći koordinatnog najčešće korišćene zadatke za uobičajeni scenariji toka posla. Možete da pronađete i koristite Kaizala radnje sa Discover stranice u aplikaciji. Na Kaizala radnje dostupne van od-dobijaju uključuju:

 • O diplomiranju - upućivanje ključne objave ili delili ispravke

 • Posao - dodelite zadacima za osobe i praćenje status dovršenosti

 • Hajde da upoznamo - pozovite osobe na sastanak i potvrdite svoj status dostupnosti

 • Uživo lokacije – zahtev za uživo lokaciju i pomoći ljudima da pronađu putu

 • Slika sa lokacije – deljenje slike sa vašoj trenutnoj lokaciji

 • Deljenje lokacije – deljenje lokacije sa drugim osobama

 • Brzo istraživanje - postavljanje pitanja i dobijete na mišljenje ljudi

 • Zahtev za lokaciju – zahtev za ljude da dele lokacije

 • Prosledite račun – prosledite fakture i troškove

 • Anketu, postavite niz pitanja i dobijete osoba mišljenja

 • Lista za proveru - kreiranje listi zaduženja i uhvatite svačije statusa

Pronalaženje i Pretplaćivanje na javne grupe

Javna grupa vam omogućavaju da pošaljete povratne informacije ili izveštaj problemi organizacijama koje želite da se povežete sa. Možete da pronađete i pretplatite se na javnu grupe sa Discover stranice u aplikacije, dodirnite ime bilo koje javne grupe i izaberite stavku Pretplati se na ovaj javne.

Privatnost

Možete da blokirate osobe da vas kontaktira na Kaizala. Blokirani kontakti više neće moći da vam šalju poruke. Da biste blokirali kontakta, idite na njihove profile u Kaizala aplikaciju, idite na ikonu postavke profila u gornjem desnom uglu i izaberite blok. Na listi blokiranih kontakata možete da pronađete u Blokirani kontakti u postavkama. Možete da deblokirate kontakte odavde.

Upravljanje i kreiranje velikih grupa za moje organizacije

Portal za upravljanje Kaizala je web na osnovu portala koja obezbeđuje mogućnosti upravljanja, izveštavanje i proširivanja za Kaizala. Uz portal za upravljanje Kaizala organizaciji da brzo na njemu hiljada ili miliona korisnika za Kaizala, uključujući zaposlenih, partnerima, dobavljačima ili klijente, sa samo njen broj telefona. Saznajte više o Kaizala Portal za upravljanje.

Možda nećete moći da se poveže sa Kaizala jer telefon privremeno nije povezan sa Internetom.

 • Uverite se da imate Tarifni paket radi na mobilnu mrežu ili Wi-Fi veze sa pristup Internetu.

To znači da nije verzija aplikacije koristite podržava koju ste primili. Najverovatnije će ste dobili ovo iz drugog korisnika koji je na novu verziju Kaizala.

 • Da biste rešili ovaj problem i da biste videli poruke koju ste primili, nadogradite Kaizala najnovije verzije iz prodavnice aplikacija.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×