Osnovni podaci o Kaizala Portal za upravljanje

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Microsoft Kaizala je bezbedno ćaskanje i razmeni aplikaciju koja omogućava mobilni korisnici za slanje trenutnih poruka, Kaizala radnje, prilozi kao što su slike, dokumente, video zapise, kasete i još mnogo toga. Microsoft Kaizala takođe omogućava vam da se trenutne povratne informacije od korisnika o nešto što želite. Sa Kaizala radnje, možete da pošaljete ankete i nekoliko korisnika ili hiljada i kada reaguju, sve odgovore automatski se agregira i predstavljene na lako da biste prikazali izveštaj za pomoć sa odlučivanja.

Preuzmite Kaizala za mobilni telefon, i Saznajte više o tome kako da koristite aplikaciju za mobilne uređaje ovde: O Kaizala aplikacije za mobilne uređaje.

Pristup Kaizala portal za upravljanje

Da biste pristupili Kaizala portal za upravljanje, prijavite se pomoću naloga usluge Azure active directory ovde: Portal za upravljanje Kaizala.. Kada budete mogli da se prijavite, od vas će se zahtevati da biste dodali svoj broj telefona Kaizala. Kada vaš broj telefona je ovlašćeni, možete da upravljate Kaizala na portal za upravljanje.

Važno : Možete da imate više od jedne broj telefona dodaje Azure Active Directory administratorskog naloga. Možete se prebacivati između ove brojeva telefona u postavke za upravljanje Kaizala grupama i korisnicima tim redosledom. .

Portal za upravljanje Kaizala

Portal za upravljanje Kaizala je web na osnovu portala koja obezbeđuje mogućnosti upravljanja, izveštavanje i proširivanja za Kaizala. Uz portal za upravljanje Kaizala organizaciji da brzo na njemu hiljada ili miliona korisnika za Kaizala, uključujući zaposlenih, partnerima, dobavljačima ili klijente, sa brojem telefona. Možete da kreirate Kaizala grupe i dodavanje korisnika i prikazati i izveštaji se okvir za Kaizala radnje kao što su poslova i ankete. Morate da imate Kaizala pretplatu da biste mogli da koristite Kaizala. Prvi korak prijavljivanje uz Azure Active Directory nalog. Nakon uspešne prijavljivanje dodali svoj broj telefona Kaizala registrovano. Kada vaš broj telefona je ovlašćeni, možete da upravljate Kaizala funkcije.

Portal za upravljanje Kaizala mogu da koriste sledeće korisnike:

  • IT administratori Koristite na portalu da biste podesili grupe i upravljanje korisnicima unutar te grupe na bezbedan i usaglašen način. Na primer, administrator možete dodati ili ukloniti korisnike iz određene grupe, ili uklanjanje korisnika iz svih grupa u organizaciji, tako da kada zaposleni napusti, osobe ne ostaju član organizacije grupe i da nema pristup podacima organizacije.

  • Programeri Koristite portalu Kreiranje nove Kaizala radnje ili prilagođavanje Kaizala radnju. Projektanti možete da dodate nove linije spajanja njihove unutrašnji ili spoljni sistemi integrišu Kaizala.

  • Poslovni korisnik Mogu da prikaz ugrađenih izveštaji sa podatke u realnom vremenu ispravke za Kaizala radnje dele u organizaciji grupe.

Snimak: Portal za upravljanje Kaizala

Meni

Čemu služi

Kaizala grupe

Kreiranje grupa i upravljanje Kaizala.

Kaizala korisnika

Dodavanje i upravljanje korisnicima Kaizala.

Organizacija grupe

Povezivanje Kaizala grupe organizacije da biste prikazali izveštaje resursa i upravljanje njima.

Javna grupa

Povezivanje sa velikim skupom pretplatnika da šaljete i primate informacije.

Kaizala izveštaja

Prikazivanje izveštaja o Kaizala radnje.

Kaizala radnje

Kreiranje nove Kaizala radnje.

Kaizala konektora

Integracija unutrašnji ili spoljni aplikacije sa Microsoft Kaizala pomoću REST API-ja.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×