Osnovni podaci o Exchange Online uloga administratora

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste lakše upravljanje Office 365, možete da dodelite dozvole za upravljanje e-pošte u vašoj organizaciji i poštanske sandučiće iz Exchange centar administracije. Učinite tako što ćete ih dodeljivanje uloga administratora Exchange servera.

Savet: kada neko dodelite Exchange uloga administratora, da im dodelite ulogu administratora usluge. Ovaj način može da vidi važne informacije u polju Office 365 administrativni centar, kao što su zdravstveno stanje sistema Exchange Online usluge, a promena i otpustite obaveštenja.

Evo nekih od ključnih zadataka koje korisnici mogu da radim kada su se dodeljuju Exchange uloga administratora:

Exchange Online grupama uloga

Ako imate velike organizacije, Exchange administrator možda ćete želeti da dodelite korisnicima u grupama uloga Exchange. Kada administrator doda korisnika u grupu uloga, korisnik dobija dozvole za izvršavanje određenih poslovnih funkcija samo članovi grupe mogu da uradim.

Na primer, Exchange administrator može dodeliti nekoga u grupu uloga za upravljanje otkrivanjem tako da možete da izvršite pretrage poštanskih sandučića za podatke koji ispunjavaju određene kriterijume. Da biste saznali više, pogledajte članak dozvole u Exchange Online i Upravljanje grupama uloga.

Saznajte više o drugim Office 365 uloge administratora

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Takođe pogledajte

Dodeljivanje uloga administratora u usluzi Office 365

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×