Organizovanje radnih prostora u fasciklama

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Na traci za pokretanje možete kreirati fascikle da biste organizovali radne prostore. Da biste pregledali fascikle na traci za pokretanje, izaberite karticu Prikaz, kliknite na strelicu padajuće liste Radni prostori, a zatim izaberite stavku Fascikle.

  1. Na traci za pokretanje, sa liste „Radni prostori“ izaberite lokaciju na koju želite da postavite novu fasciklu.

    Fascikle se kreiraju na istom nivou kao izabrana stavka. Na primer, ako izaberete radni prostor koji se već nalazi u fascikli, a zatim kreirate novu fasciklu, nova fascikla će se pojaviti u istoj postojećoj fascikli.

  2. Na kartici Prikaz izaberite stavku Nova fascikla.

  3. Tekst „Nova fascikla“ zamenite imenom koje za vas nosi odgovarajuće značenje za radne prostore koje nameravate da uskladištite u toj fascikli. Fasciklu bilo kada možete preimenovati: kliknite desnim tasterom miša na fasciklu i izaberite stavku Preimenuj.

  4. Prevucite i otpustite željene stavke u novu fasciklu.

Da biste postojeći radni prostor ili deljenu fasciklu premestili u neku drugu fasciklu, kliknite desnim tasterom miša na radni prostor ili fasciklu, izaberite stavku Premesti u fasciklu..., u dijalogu izaberite odredišnu fasciklu i kliknite na dugme U redu.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×