Organizovanje lista

Kreirajte grupe lista da biste organizovali liste. 

Kreiranje grupe liste

Da biste kreirali grupu lista, samo dodirnite ikonu grupe liste sa desne strane + Nova listaili kliknite na nju. Tako ćete kreirati grupu sa imenom "Nenaslovljena grupa". Da biste ga preimenovali, samo dodirnite ili izaberite stavku da biste izabrali stavku "Nenaslovljena grupa" i počnite da kucate novo ime grupe. 

Da biste dodali liste u grupu, izaberite ili dodirnite i držite listu da biste je prevukli i otpustite u grupu. Na mobilnom možete da dodirnete i tri tačke sa desne strane imena grupe, a zatim da izaberete opciju za dodavanje/uklanjanje lista.

Snimak ekrana sa istaknutim grupom bez naslova i upitnim prevlačenjem ovde za dodavanje lista.

Preimenovanje ili uklanjanje grupe liste

Na operativnom sistemu Windows ili Veb kliknite desnim tasterom miša na grupu lista. Na mobilnom telefonu dodirnite tri tačke sa desne strane imena grupe. Zatim možete da odaberete da preimenujete grupe ili razgrupisavanje lista. Izbor opcije za razgrupisavanje lista uklanja grupu lista. Liste iz grupe ostaće i moći ćete da im pristupite na bočnoj traci. 

Snimak ekrana menija "Uređivanje grupe liste" sa opcijom za preimenovanje grupa ili razgrupisavanje lista.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×