Organizovanje klipova

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Sledeći saveti mogu da možete da pronađete lakše određene klipove, da li su klipovi su deo originalna Clip Organizer ili da li ste ih Clip Organizer kasnije dodali:

  • Stavite vaše klipove u barem jednu kolekciju. Možete da kreirate novu kolekciju, stavite klipove u kolekciju Omiljene lokacije ili bilo koje druge postojeće kolekcije koje ste kreirali ili koristite kombinaciju sledećih opcija.

  • Dodajte ključne reči vašim klipovima. Ključne reči koje vam omogućavaju da tražite svoje klipove, tako da se ključne reči koju ćete zapamtiti da koristite da biste pronašli klipove kasnije. Na primer, možete da dodate sledeće ključne reči na fotografiju kolega Džim, izvršeno prošle godine novogodišnju žurku: Džim, nove godine, proizvođača, događaji u kompaniji, kolege i tako dalje.

  • Unesite kratak natpis za vaše klipove. U programu Clip Organizer, natpis se pojavljuje u opisu alatke ćete dati pokazivač miša na klip.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×