Opozivanje odjavljivanja i odbacivanje promena u SharePoint biblioteci

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako odjavite datoteku iz biblioteke na Microsoft Windows SharePoint Services lokaciji, a zatim odlučite da ne želite da sačuvate promene koje ste napravili, možete da opozovete odjavljivanje. Promene koje ste napravili u datoteci od kada ste je odjavili biće odbačene. Kada opozovete odjavljivanje, datoteka postaje dostupna drugim osobama za uređivanje.

Više informacija o odjavljivanju datoteka potražite među vezama u odeljku Takođe pogledajte.

  1. Kliknite na Dugme Microsoft Office Slika Office dugmeta , kliknite na serveru, a zatim kliknite na dugme Odbaci odjavljivanje.

  2. Kliknite na dugme Da kada vam se postavi pitanje da li želite da odbacite odjavu.

Savet : Odjavu takođe možete da odbacite pomoću komandi u biblioteci na SharePoint lokaciji.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×