Opozivanje odjave i odbacivanje promena datoteke

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ukoliko datoteku odjavite iz biblioteke na lokaciji, promenite je, a zatim odlučite da ne želite da zadržite promene, odjavu ne možete opozvati. Promene koje uneli u datoteku od trenutka kada ste je odjavili se odbacuju i datoteka ponovo postaje dostupna za uređivanje ostalim osobama.

Ne možete da opozovete odjavu datoteke ukoliko ste vi osoba koja je datoteku odjavila ili ukoliko imate dozvolu da promenite biblioteku – na primer, ukoliko ste vlasnik lokacije. Trebalo bi da budete pažljivi prilikom opozivanja odjave za datoteku koja je odjavljena nekoj drugoj osobi, zato što se promene koje je ta osoba unela u datoteku nakon odjavljivanja odbacuju.

  1. Ako biblioteka nije već otvorena, kliknite na naziv biblioteke na traci „Brzo pokretanje“.

    Ako se ne pojavi ime biblioteke, izaberite stavku Prikaz celog sadržaja lokacije i zatim kliknite na ime biblioteke.

  2. Postavite pokazivač na datoteku kojoj želite da opozovete odjavu, kliknite na strelicu koja se pojavljuje, a zatim izaberite stavku Odbaci odjavu.

  3. Kada budete upitani da potvrdite da želite da odbacite promene kliknite na dugme Da ukoliko ste sigurni da nema promena koje želite da sačuvate.

Napomena: Ukoliko se verzije prate za biblioteku, nijedna promena koju ste uneli u datoteku prilikom odjavljivanja neće postati deo istorije verzija.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×