Opoziv članstva u Groove radnom prostoru

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Iz raznih razloga ponekad možda treba da opozovete nečije članstvo u Groove radnom prostoru ili da otkažete poziv u Groove radni prostor. Pre nego što to uradite, važno je da razumete rezultate i posledice opoziva članstva u radnom prostoru:

  • Radni prostor se briše sa svih računara na kojima su ga instalirali članovi sa otkazanim pozivom.

    Ako je član sa otkazanim pozivom na mreži, radni prostor se briše odmah. Ukoliko nije, radni prostor se briše kada član sa otkazanim pozivom sledeći put bude na mreži.

    Članovi sa otkazanim pozivom NE upozoravaju se o operaciji otkazivanja poziva koja je na čekanju ili o činjenici da će uskoro izgubiti radni prostor. Umesto toga, oni jednostavno primaju obaveštenje da je za njih otkazan poziv u radni prostor kada se to desi.

    Član koji vrši operaciju za otkazivanje poziva možda će iz učtivosti želeti da pošalje poruku upozorenja članovima na koje će ova operacija uticati navodeći vreme kada će operacija biti izvršena i preporučene opcije, kao što je kreiranje duplikata ili rezervne kopije radnog prostora (ako je članovima za koje će poziv biti otkazan stalo do toga da zadrže podatke).

  • Imena članova sa otkazanim pozivom odmah se uklanjaju iz okna Članovi.

Napomena : U mogućnosti ste da otkažete poziv iz radnog prostora za druge osobe samo ako vaša uloga ima potrebne dozvole.

  1. U oknu Članovi kliknite desnim tasterom miša na osobu za koju želite da otkažete poziv i izaberite stavku „Otkaži poziv“.

  2. U upitu za potvrdu kliknite na dugme Da da biste potvrdili radnju.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×