Opcije skladištenja beležnice u programu OneNote za Windows 8

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Uz OneNote za Windows 8, vaše beležnice postoje u oblaku – u OneDrive ili na SharePoint lokaciji.

Napomena : Ova tema se o aplikaciju OneNote možete da dobijete od Windows 8 prodavnice. Ako koristite noviju aplikaciju OneNote za Windows 10 ili verziji programa OneNote, kao što su OneNote 2013 ili 2016, možete da biste saznali više o ovim.

OneDrive je besplatna opcija skladištenja koja je zasnovana na tehnologiji oblaka i koja je najbolja za ličnu upotrebu. SharePoint se najčešće koristi u većim organizacijama. Nove beležnice koje kreirate u programu OneNote za Windows 8 automatski se skladište u usluzi OneDrive. Ako želite da kreirate nove beležnice u sistemu SharePoint ili u usluzi Office 365, prvo ih morate kreirati u verziji programa OneNote za računare.

OneNote podržava beležnice formata OneNote 2010–2016. Beležnice kreirane u starijim verzijama programa OneNote, npr. OneNote 2007 ili OneNote 2003, moraju prvo da se konvertuju u format datoteke 2010–2016. Beležnice možete da konvertujete u OneNote aplikaciji za stone računare.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×