Opcije skladištenja beležnice u programu OneNote za Windows 10

Opcije skladištenja beležnice u programu OneNote za Windows 10

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Uz OneNote za Windows 10, vaše beležnice postoje u oblaku – u usluzi OneDrive ili u sistemu SharePoint.

OneDrive je zasnovano na oblaku za skladištenje opcija koja je najbolja za ličnu upotrebu, dok SharePoint se obično koristi za veće organizacije. Svaki put kada kreirate novu beležnicu pomoću programa OneNote za Windows 10, ona se automatski skladišti u usluzi OneDrive. Ako želite novu beležnicu biti uskladišten na SharePoint ili Office 365, moraćete da ga kreirate verzije programa OneNote.

OneNote za Windows 10 podržava beležnice u programu OneNote 2010 – 2016 formatu. Ako imate beležnice kreirane sa starijim verzijama programa OneNote, kao što su OneNote 2007 ili programa OneNote 2003, prvo morate da ih konvertujete u format datoteke 2010 – 2016. Možete da konvertujete Beležnica iz programa OneNote 2013 ili 2016.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×