Opcije > Promena lozinke

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako se pitate zašto vidite osnovnu verziju programa Outlook Web App, kako da se vratite na standardnu verziju programa Outlook Web App ili sistema Office ili kako da koristite drugi program za e-poštu na mobilnom uređaju ili računaru, pročitajte članak Outlook Web App Light.

Koraci za promenu lozinke zavise od usluge koju koristite. Za dodatne informacije pogledajte temu „Šta još treba da znam?“ u okviru ovog članka.

Da biste promenili lozinku iz aplikacije Outlook Web App, idite u gornji ugao i odaberite Opcije, a zatim stavku Promeni lozinku sa liste u oknu za navigaciju.

 1. Otkucajte staru lozinku.

 2. Otkucajte novu lozinku.

 3. Ponovo otkucajte novu lozinku da biste je potvrdili.

 4. Kliknite na stavku Sačuvaj na traci sa alatkama.

Nakon promene lozinke, možda ćete morati ponovo da unesete vaše akreditive i ponovo da se prijavite. Poruka će biti prikazana kada se lozinka uspešno promeni.

Vrh stranice

Šta još treba da znam?

 • Ako se povezujete sa nalogom sa telefona ili tablet računara, takođe morate da ažurirate lozinku u postavkama na tom uređaju da bi se podudarala sa novom lozinkom. Slično tome, morate da ažurirate i lozinku u postavkama u bilo kojoj drugoj aplikaciji radne površine za e-poštu koju možda koristite (na primer, Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook ili Windows Live Pošta).

 • Da biste lozinku učinili bezbednijom, možete:

  • Koristiti najmanje osam znakova (vaš nalog može da zahteva više ili manje).

  • Koristiti kombinaciju velikih slova i malih slova.

  • Koristiti brojeve, kao i slova.

  • Koristiti znakove interpunkcije ili druge znakove koji nisu alfanumerički.

 • Većina naloga e-pošte zahteva minimalan broj znakova ili minimalan nivo složenosti za lozinke. Zahteve podešava administrator. Za informacije o zahtevima lozinke za nalog obratite se službi za pomoć.

 • U zavisnosti od postavki poštanskog sandučeta, možda nećete moći da promenite lozinku pomoću stranice Opcije. Ako se na listi opcija ne pojavljuje opcija Promena lozinke, to znači da je administrator sistema opciju postavio tako da ne možete tu da promenite lozinku. Do toga može doći ako vašim poštanskim sandučetom upravlja škola ili preduzeće. Do toga može doći ako vašim poštanskim sandučetom upravlja škola ili preduzeće. Na primer, ako ste vi Office 365 korisnik sistema preduzeća i koristite iste akreditive (to jest, korisničko ime i lozinku) za prijavljivanje na računarsku mrežu organizacije i na Office 365 portal, bićete upitani da povremeno promenite lozinku kada se prijavljujete na računarsku mrežu organizacije. Kada promenite lozinku koju koristite za prijavljivanje na mrežu organizacije, nova lozinka se koristi u Office 365 okruženju. U tom slučaju, kada promenite lozinku koju koristite za prijavljivanje na računarsku mrežu organizacije, moraćete da ažurirate lozinku na mobilnom uređaju i u programu za e-poštu na računaru da bi se podudarala sa onom koju sada koristite za prijavljivanje na računarsku mrežu organizacije. Ako ne možete da promenite lozinku pomoću stavke Opcije, obratite se službi za pomoć.

Vrh stranice

Šta ako želim više da saznam?

Outlook Web App Light

Outlook Web App Light > Opcije

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×