Opcije > Outlook Web App verzija

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Light verziju programa Outlook Web App je dizajniran za korišćenje sa starije Veb pregledačima koji ne podržava standardnu verziju programa Outlook Web App za upotrebu preko spore veze, a da se sastanete pristupačnosti treba obezbeđivanjem pojednostavljeni interfejs koji je lakše koristiti pomoću čitača ekrana.

Osnovna verzija programa Outlook Web App ima manje funkcija od standardne verzije programa Outlook Web App. Na primer, postoje bez posebnim kontrolama da biste promenili veličinu fonta. Umesto toga, potražite na Veb lokaciji pristupačnosti operativnog sistema Windows . Ovo uključuje veze ka opcije pristupačnosti za vaš operativni sistem. Na primer, možete povećati sve na ekranu, povećali kontrast, koristite ugrađene narator čitati šta se nalazi na ekranu i još mnogo toga. Za više informacija o različitim opcijama u svakoj od verzija, pogledajte članak upoređivanje standardne i light verzija programa Outlook Web App.

Napomena: Ako se pitate zašto vidite osnovnu verziju programa Outlook Web App, kako da se vratite na standardnu verziju programa Outlook Web Appili kako da koristite drugu e-poštu na mobilnom uređaju ili računaru, pogledajte članak Outlook Web App Light.

Navedite da li želite da koristite standardnu ili osnovnu verziju programa Outlook Web App

Ako koristite podržani pregledač, možete da odaberete koju verziju programa Outlook Web App da koristite.

Ako koristite osnovnu verziju programa Outlook Web App:

  1. U gornjem uglu idite na Opcije i u oknu za navigaciju izaberite stavku Outlook Web App verzija.

  2. Opozovite izbor u polju za potvrdu Koristi osnovnu verziju programa Outlook Web App.

  3. Kliknite na dugme Sačuvaj.

  4. Odjavite se iz light verziju, zatvorite pregledač i ponovo prijavite koristite podržani pregledač. Pregledači podržani za Office 365 takođe su podržane za Outlook Web App. Možda ćete morati da biste zatvorili sve otvorene prozore pregledača pre nego što ponovo prijavi.

Ako koristite standardnu verziju programa Outlook Web App:

  1. U veb pregledaču se prijavite u Outlook Web App pomoću URL adrese koju ste dobili od osobe koja upravlja e-poštom u vašoj organizaciji. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim kliknite na dugme Prijavljivanje.

  2. Na vrhu stranice, izaberite stavku postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Opcije > postavke prikaza > verzija aplikacije Outlook Web App.

  3. Potvrdite izbor u polju za potvrdu koristi light verziju programa Outlook Web App , a zatim izaberite u redu.

Šta ako želim više da saznam?

Outlook Web App Light

Outlook Web App Light > Opcije

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×