Opcije > O

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ova stranica vam omogućava prikaz važnih informacija o podršci i rešavanju problema koje mogu biti potrebne osoblju tehničke podrške kada prijavljujete probleme.

Ako podešavate POP ili IMAP program za e-poštu, koristite ovu stranicu da biste pronašli POP ili IMAP postavke i ime Exchange servera poštanskog sandučeta.

Da biste došli do stranice „Osnovni podaci o opcijama“ sa glavne stranice Outlook Web App, idite u gornji ugao i odaberite stavku Opcije, a zatim stavku Osnovni podaci sa liste iz okna za navigaciju.

Šta ako želim više da saznam?

Ako se pitate zašto vidite light verziju programa Outlook Web App, kako da se vratite na standardnu verziju programa Outlook Web App ili sistema Office ili kako da koristite drugi program za e-poštu na mobilnom uređaju ili računaru, pročitajte članak Outlook Web App Light.

Outlook Web App Light > Opcije

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×