OneNote i proces pisanja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kreiranje projekta pisanja ispočetka može biti veliki izazov. Kako će skladište i organizuju istraživanje? Kako će vam vodite evidenciju o bibliografiji stavkama? Da li imate plan za deljenje rad tako da možete da dobijete povratne informacije od pisanja partnera ili vaš nastavnik? Da li imate strategije za razmenu ideja ili prevazilaženje pisci?

Video: OneNote i proces pisanja

Your browser does not support video. Install Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player, or Internet Explorer 9.

Microsoft OneNote 2010 je digitalna Beležnica – razmislite o kao centralni prostora za školske projekte. Možete da ga koristite za prikupljanje istraživanja, hvatanje beležaka u razredu i organizovanje prikaze strukture. Sarađivanje jednostavno pomoću ugrađene funkcije deljenja, a se lako pronašli stavke u beležnicama pomoću programa OneNote pretrage.

Ovaj proces pisanja Beležnica je početnu tačku za studente sa samo zadatak da biste dovršili. To uključuje:

  • Strategije za pravljenje skice

  • Grafičke organizatore i alatke

  • Saveti za izbor glasa i reči

  • Revizija i uređivanje strategija

  • Veze ka drugim resursima pisanja

Da biste uskladištili svoj posao tako što ćete dodati nove stranice i odeljke možete koristiti ovu beležnicu. Možete da autor direktno u programu OneNote ili kopirajte i nalepite čitavu dokumente iz programa Microsoft Word.

Dok pravite pisanja projekat, možete da delite sa drugim studentima u svom razredu (ili sa svojim profesorima dovršenju projektu). Ako imate partnera za pisanje, deljenje beležnice je sjajan način da ideje ili da biste dobili povratne informacije na rad. Kada neko drugi sadržaj, to je markirana tako da možete brzo da vidite šta je novo. Da biste delili beležnicu, izaberite karticu datoteka , kliknite na dugme deli, a zatim odaberite način na koji želite da delite beležnicu (na vebu, na mreži u školi ili na Windows Live nalog OneDrive ).

OneNote možete brzo pronašli sve beležnice, ili pojedinačne odeljaka i stranica. Otkucajte reč ili frazu u polje za pretragu u programu OneNote, a zatim odaberite gde želite da pretrage (svih Beležnica, odeljak ili pojedinačne stranice).

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×