OneDrive for Business datoteka otvori u sistemu Office Online, čak i ako ste podesili ih da biste otvorili u klijentske aplikacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Uzmite u obzir sledeće:

U OneDrive for Business lokaciju koja koristi novi OneDrive for Business prikaz, konfigurišete jednu ili obe sledeće postavke:

  • U Postavke biblioteke, napredne postavke, postavite Otvaranje dokumenata u pregledačuotvoren u klijentske aplikacije.

  • U okviru Postavke lokacije, Funkcije kolekcije lokacija, možete da započnetepodrazumevano funkciju Otvaranje dokumenata u klijentskim aplikacijama.

U ovom scenariju, prilikom pregledanja u OneDrive for Business biblioteke, a zatim izaberete stavku da biste otvorili dokument, dokument se otvara u sistemu Office Online, a ne u klijentske aplikacije.

Rešenje/rešenje

Da biste rešili ovaj problem, kliknite na tri tačke (...) za dokument koji želite da otvorite, a zatim izaberite željenu opciju da biste otvorili u klijentske aplikacije. Na primer, kliknite na dugme Otvori u programu Word.

Više informacija

Ovo je očekivano ponašanje za OneDrive for Business stranica. Podrazumevano, dokumente otvorena u sistemu Office Online iako postavke su prisutne.

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×