OneDrive for Business datoteka ili fascikla nikada ne završava sinhronizacije

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Ovaj članak sadrži informacije koje se primenjuju kada koristite OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju (groove.exe).

BELEŠKU: da biste utvrdili klijenta za sinhronizaciju OneDrive koji koji koristite, pogledajte članak klijenta za sinhronizaciju OneDrive koje sam pomoću?


Koristite OneDrive for Business za sinhronizaciju Microsoft SharePoint biblioteke sa računarom. Kada prikazujete datoteke u lokalnoj fascikli gde su sinhronizovane datoteke, neke fascikle ili datoteke nastaviti da se prikazuju plava sinhronizaciju indikator umesto zelenu oznaku potvrde koja označava uspešne sinhronizacije. Ovo ponašanje ponovo dođe do problema, čak i nakon čekate dugo.

Rešenje

Postoji nekoliko uslovi koji mogu uzrokovati problem sa kontinuirani sinhronizacije. Da biste rešili ovaj problem, pregledajte datoteka za koje naiđete na problem da biste identifikovali potencijalnog.

  • Koji je naišao na jednu od sledećih ograničenja ili ograničenja:

  • Datoteka sadrži vezu ka drugoj datoteci, a ta veza je raščlanjeni preseljenje. Na primer, fascikla može da sadrži Microsoft PowerPoint prezentaciju koja sadrži vezu ka video datoteci. Ili na Veb stranicu koja je sačuvana kao datoteka mogu povezati sa sadržajem u druge datoteke.

  • Nedostaje prostora na lokalnom disku za obradu datoteke.

  • Starije verzije samo: datoteke u biblioteci ne sadrži podatke. Datoteke koje sadrže bez podataka su 0 KB.

  • Prekoračeno je lokalna putanja ograničenje 260 znakova. Ova grupa obuhvata brojeći osnovnoj disk jedinici. Na primer, C:\.

Ako sinhronizacija i dalje ne dovršite kada pokušate da biste rešili ovaj problem, možda ćete morati da popravite veze sinhronizacije. Više informacija o tome kako da biste to uradili, idite na popravite veze sinhronizacije pomoću OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju.

Dodatne informacije

Za više informacija, idite na Microsoft Veb lokacija:

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×