OneDrive centar administracije

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Novi centar administracije OneDrive vam pomaže da brzo i jednostavno upravljanje OneDrive for Business postavki vaše organizacije, na jednom mestu.

Da biste pristupili novi centar administracije

Da dobijete centar administracije na različite načine, u zavisnosti od toga gde se nalazite.

  • Iz Office 365 centru administracije, u levom oknu izaberite stavku centre administracije , a zatim izaberite stavku OneDrive.

  • Iz sopstvene OneDrive, kliknite na dugme OneDrive administracije u donjem levom uglu.

  • Idite na admin.onedrive.com.

Važno : Da biste koristili OneDrive centru administracije, morate da dozvolite pristup lokaciji onedrive.com. Takođe, morate biti Globalni administrator za organizaciju, ili prilagođene administracije sa ulogu administratora SharePoint .

Zadaci u novi centar administracije

Savet : Da biste pristupili korisnika OneDrive, otvorite Office 365 centru administracije idite na aktivni korisnici, izaberite korisnika, razvijte OneDrive postavke u oknu sa detaljima o korisniku i zatim kliknite na dugme pristup datotekama.

Dodatnu pomoć sa zadacima administracije, pogledajte članak OneDrive za preduzeća – pomoć za administratore.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×