OneDrive aplikacija za stone računare za prethodne verzije operativnog sistema Windows

OneDrive aplikacija za stone računare za prethodne verzije operativnog sistema Windows

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Evo odgovora na neka najčešća pitanja o aplikaciji _ z0z_ Desktop za starije verzije operativnog sistema Windows.

Napomena: Ako računar koristi Windows 10 -OneDrive, tako da ne treba da instalirate aplikaciju za računare. OneDrive se automatski pojavljuje u Istraživaču datoteka i kao lokaciju za čuvanje datoteka. Više informacija potražite u članku Sinhronizovanje datoteka pomoću OneDrive klijenta za sinhronizaciju u operativnom sistemu Windows.

Windows 8.1 ili Windows RT 8.1

Ako računar ima Windows 8,1 ili Windows RT 8,1,% z0z[ aplikacija za stone računare je već ugrađena. (Tako da se Podešavanje aplikacije za aplikaciju stone računare neće pojaviti ako pokušate da ga instalirate.) Instalirana je postavka koja vam omogućava da koristite Office za rad na lokaciji _ z0z_ dokumenti sa drugim osobama istovremeno, ali nijedna druga funkcija nije instalirana.

Više informacija o programu _ z0z_ u operativnom sistemu Windows 8,1 i windows RT 8,1 potražite u članku Pomoć za OneDrive za Windows 8,1.

Preuzmite OneDrive aplikaciju za stone računare za Windows 8,1

Preuzimanje aplikacije znači da prihvatate </c1>https://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=390975Microsoft ugovor o pružanju usluga</c0> i https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=123161izjavu o privatnosti. Ovaj softver takođe može automatski preuzeti i instalirati ispravke.

Windows 7 i starije verzije

Preuzmite aplikaciju za stone računare za Windows 7 i stariju verziju

Preuzimanje aplikacije znači da prihvatate </c1>https://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=390975Microsoft ugovor o pružanju usluga</c0> i https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=123161izjavu o privatnosti. Ovaj softver takođe može automatski preuzeti i instalirati ispravke.

Napomena: Windows XP aplikacija nije podržana. Ako pokušate da ga instalirate na RAČUNARU koji radi pod operativnim sistemom Windows XP, dobićete poruku "_ z0z_Setup. exe nije važeća Win32 aplikacija". Sistemski zahtevi za OneDrive

Čemu služi fascikla OneDrive?

Kada instalirate aplikaciju _ z0z[ za računare za Windows, preuzeće se kopije sistema _ z1zve na računar i stave ga u fasciklu ". Ta fascikla se sinhronizuje sa uslugom OneDrive. Ako dodate, izmenite ili izbrišete datoteku ili fasciklu na veb lokaciji OneDrive, ta datoteka ili fascikla se dodaje, menja ili briše u OneDrive fascikli i obrnuto.

Da biste automatski otpremali datoteke u _ z0z_ automatski, samo kopirajte ili premestite datoteke u usluzi " _z1zve " pomoću programa "Istraživač datoteka" ili ih sačuvajte u okviru stavke x2zve iz programa. Datoteke koje otpremate na ovaj način mogu da budu veličine do 10 GB. Ako ste aplikaciju OneDrive instalirali na drugim računarima, datoteke se automatski dodaju u fascikle OneDrive i na tim računarima.

Istraživača datoteka možete da koristite i za preimenovanje i brisanje datoteka, kreiranje novih fascikli i premeštanje datoteka u okviru stavke u usluzi. Promene se automatski odražavaju u usluzi OneDrive i na drugim računarima na kojima je instalirana aplikacija .

Saveti: 

 • Da biste rotirali fotografije u programu _ z0z_, otvorite fotografije u usluzi _z1zve i rotirajte ih u jednostavnoj prikazivaču fotografija kao što je Windows prikazivač fotografija. Kada zatvorite datoteke, promene će biti sačuvane i fotografije će se automatski ažurirati u programu _ z0z_.

 • Ako koristite mnogo prostora za skladištenje u usluzi OneDrive, preuzimanje svih datoteka može da potraje kada prvi put instalirate aplikaciju OneDrive. Savete za maksimizovanje brzine prenosa pronaći ćete u članku Maksimizovanje brzine otpremanja i preuzimanja.

Kako mogu da dodam i uklonim računare iz programa OneDrive ?

Kada instalirate aplikaciju _ z0z[ za računare za Windows na PC računaru, taj računar se pojavljuje na Veb lokaciji _z1zve , u levom oknu, u okviru računari. Ovo je način na koji možete da pristupite datotekama i fasciklama PC računara koje se ne čuvaju u usluzi. Kad daljinski pregledate računar, od vas se može zatražiti da unesete verifikacioni kôd. Više podataka o korišćenju funkcije „Dobavljanje datoteka“ za daljinski pristup datotekama potražite u članku Dobavljanje datoteka na računaru.

Da biste uklonili računar sa lokacije OneDrive, izaberite računar, a zatim kliknite na dugme Ukloni računar.

Da li treba da instaliram aplikaciju _ z0zve na svim RAČUNARIMA (PC i Mac)?

Ne. Ako ne želite da držite na računaru sve datoteke iz usluge OneDrive, i dalje možete da radite sa uslugom OneDrive na tom računaru tako što ćete otići na lokaciju OneDrive. Ne možete da dovedete datoteke računara osim ako ne instalirate _ z0z_ na tom računaru.

Dobijam poruku o grešci "_ z0z_ nije moguće uraditi pomoću kompletnih administratorskih prava. Ponovo pokrenite funkcija OneDrive bez administratorskih prava. " Šta da radim?

Ako koristite korisnički nalog „Administrator“ na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista, proverite da li je uključena kontrola korisničkog naloga (UAC). Ili koristite stavku z0z_ sa standardnim korisničkim nalogom.

Mogu li da izaberem druge fascikle za sinhronizaciju pored fascikle " _ z0z_ "?

Ne možete da odaberete druge fascikle za sinhronizaciju, ali možete da preusmerite određene fascikle, kao što su radna površina, kao što je radna površina i fascikle u biblioteke u usluzi x0z{. Takođe možete da dodate potfascikle iz stavke "% z0z[ folder u biblioteke" da biste olakšali rad u istraživaču datoteka. Na primer, ako imate fasciklu "slike na odmoru" u programu _ z0z_, možete je dodati u biblioteku "slike" u operativnom sistemu Windows 7 ili Windows 8. Da biste saznali kako to da uradite, pogledajte članak Dodavanje fascikli u biblioteku.

Da biste preusmerili fasciklu u fasciklu "stavke programa".

 1. Zatvorite stavku _ z0z_ tako što ćete kliknuti desnim tasterom miša na ikonu _ z1zve na sistemskoj traci poslova, krajnje desno na traci zadataka, a zatim izabrati stavku Izađi. (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli aplikaciju _ z0z{ .)

 2. Kreirajte potfasciklu za preusmerene datoteke u fascikli ". Na primer, da biste preusmerili fasciklu moje slike, možete da kreirate fasciklu u sistemu _ z0z_ "slike".

 3. Desnim tasterom miša kliknite na fasciklu koju želite da preusmerite (u ovom primeru „Moje slike“), a zatim izaberite stavku Svojstva.

 4. Kliknite na karticu Lokacija, a zatim izaberite stavku Premesti.

 5. Pronađite lokaciju na koju želite da preusmerite ovu fasciklu (na primer,% userprofile% \OneDrive \Slike).

 6. Izaberite stavku Izaberi fasciklu, a zatim kliknite na dugme U redu.

 7. U dijalogu koji se pojavljuje, kliknite na dugme Da da biste sve datoteke premestili na novu lokaciju.

 8. Ponovo pokrenite uslugu% z0z_ . Da biste to uradili, kliknite na dugme Start , u polje pretraga, u polju za pretragu unesite ime _ 0z_ , a zatim izaberite stavku MicrosoftOneDrive.

Mogu li da promenim ime ili lokaciju fascikle " _ z0z_ " kada se kreira?

Ne. Ako program "Istraživač datoteka" koristite da biste preimenovali ili premestili fasciklu " _ z0z_ ", _ z1zve neće raditi.

Mogu li da izaberem fascikle u usluzi x0zve koje ne želim da SINHRONIZUJEM na računaru?

Možete. Kad prvi put podesite OneDrive, izaberite stavku Izbor fascikli za sinhronizaciju. Ako to niste uradili kada ste podesili stavku z0z_, to možete da uradite u postavkama:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na stavku% z0zve na sistemskoj traci poslova, krajnje desno na traci zadataka. (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli tu ikonu.)

 2. Izaberite stavku Postavke, kliknite na karticu Odaberi fascikle, a zatim izaberite stavku Odaberi fascikle.

Za svaku fasciklu možete odabrati da se sinhronizuje sve što se u njoj nalazi, pojedinačne fascikle unutar te fascikle, kao i datoteke koje se ne nalaze ni u jednoj potfascikli unutar te fascikle. Ako odaberete da sinhronizujete samo neke stavke, nove stavke koje dodate u fasciklu "% z0z[ " na računaru sinhronizovaće se sa lokacijom _ z1zve, ali stavke koje dodate u stavku z2z# sa Veb lokacije ili drugi uređaji neće se sinhronizovaće sa računarom ako se ne nalaze u fasciklama koje ste odabrali da sinhronizujete. Ako odaberete da prestanete sa sinhronizovanjem fascikli na RAČUNARU, one će biti izbrisane iz stavke% z0z{ fascikle na tom računaru, ali će ostati u programu _ z1zve.

Napomena: Ne možete odabrati pojedinačne datoteke koje želite da sinhronizujete i ne možete odabrati da sinhronizujete datoteke ili fascikle koje se dele sa vama.

Mogu li da promenim nalog koji koristim sa uslugom OneDrive?

Možete da promenite nalog koji koristite sa uslugom OneDrive, ali ne možete da koristite fasciklu sa više naloga istovremeno.

Da biste promenili nalog koji koristite sa uslugom _ z0z_:

 1. Kliknite desnim tasterom miša na stavku% z0zve na sistemskoj traci poslova, krajnje desno na traci zadataka. (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli tu ikonu.)

 2. Na kartici Postavke kliknite na dugme Ukloni vezu _ z0z_.

 3. Ponovo pokrenite funkciju OneDrive i prijavite se pomoću naloga koji želite da koristite. Moraćete ponovo da izaberete lokaciju za adresu programa. Ako izaberete istu lokaciju, fascikle za oba naloga će se objediniti. Ako je na računaru bila uključena opcija dobavljanja datoteka, moraćete ponovo da je uključite.

Mogu li da oporavim datoteke ili fascikle koje sam izbrisao?

Idite na računar koji ste koristili za brisanje datoteka ili fascikli i potvrdite izbor u korpi za otpatke. Ili potvrdite korpu za otpatke na Veb lokaciji% z0zve tako što ćete kliknuti na vezu sa njom u donjem levom uglu.

Nešto u fascikli "% z0zve " nije sinhronizuje sa uslugom |. Kako mogu da vidim više podataka o tom problemu?

Kliknite desnim tasterom miša na stavku% z0zve na sistemskoj traci poslova, krajnje desno na traci zadataka, a zatim izaberite stavku Prikaži probleme sa sinhronizacijom. (Možda ćete morati da kliknete na strelicu Prikaži skrivene ikone pored sistemske trake poslova da biste videli tu ikonu.)

Napomene: 

Kako da deinstaliram aplikaciju OneDrive?

Ako deinstalirate% z0z[ aplikaciju za Stone RAČUNARE sa računara, funkcija x1zve će prestati da se sinhronizuje. Fascikla " _ z0zve " i datoteke u programu _z1zve neće biti izbrisane.

 1. Kliknite na dugme Start. U polju za pretragu otkucajte Programi, a zatim na listi sa rezultatima izaberite stavku Programi i funkcije.

 2. Izaberite stavku MicrosoftOneDrive, a zatim stavku Deinstaliraj. Ako budete upitani za administratorsku lozinku ili potvrdu, otkucajte lozinku ili obezbedite potvrdu.

Obratite se podršci

Pronađite pomoć u vezi sa slanjem e-poruke timu za podršku usluge OneDrive. U OneDrive aplikaciji za mobilne uređaje prodrmajte uređaj da biste dobili pomoć ili delili povratne informacije o usluzi OneDrive.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×