OneDrive aplikacija za računare za Windows

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovo su neke odgovore na najčešće postavljana pitanja o OneDrive aplikaciju za stone računare za Windows.

Windows 10   

Dobre vesti! Ako računar koristi Windows 10 OneDrive je ugrađeno. Ako vam je potrebno da ponovo instalirate, kliknite ovde da biste preuzeli.

Preuzimanje aplikacije znači slažete se da Ugovor o pružanju Microsoft usluga i izjavu o privatnosti.

Ovaj softver može da automatski preuzima i instalira njegove ispravke.

Windows 10   

OneDrive će se automatski ažurirati. Ako želite da biste se uverili da imate najnovije verzije, kliknite ovde da biste preuzeli.

Ako ne želite da koristite OneDrive, najlakše rešenje je da raskinete vezu. Ako želite da zaustavite sinhronizaciju neko vreme, možete da privremeno pauzirate OneDrive i zatim nastavite sinhronizaciju kasnije. Saznajte kako da biste pauzirali i nastavili sinhronizaciju u usluzi OneDrive.

Windows 10   

Kliknite na dugme Start , otkucajte Programi i liste sa rezultatima izaberite stavku Dodaj ili ukloni programe .

U okviru aplikacije i funkcije, pronađite i izaberite Microsoft OneDrive, a zatim kliknite na dugme Deinstaliraj.

Ako ne vidite OneDrive na listi, pritisnite taster sa Windows ključne Pritisnite taster Windows i R da biste otvorili dijalog "Pokreni", zatim otkucajte appwiz.cpl i pritisnite dugme u redu.

Windows 8/8.1

OneDrive je ugrađena u operativnom sistemu Windows 8 i Windows 8.1, tako da ne možete da ga deinstalirate kao aplikaciju.

Međutim, možete ga sakriti i zaustavite sinhronizaciju OneDrive datoteke na Računaru. Da biste to uradili, sledite korake u Uključivanje isključeno ili deinstalirate OneDrive.

Windows 7   

Kliknite na dugme Start , a zatim u polju za pretragu otkucajte Dodaj programe, a zatim sa liste rezultata izaberite stavku Programi i funkcije.

Kliknite na dugme Microsoft OneDrive, a zatim kliknite na dugme Deinstaliraj.

Windows 10   

U operativnom sistemu Windows 10, OneDrive je podrazumevano čuvanje lokaciju za datoteke i dokumente. Ova sredstva nove dokumente ili datoteke automatski se čuvaju u OneDrive osim ako izaberete opciju da ih možete sačuvati na drugu lokaciju na Računaru.

Saznajte više o tome kako datoteke sačuvate u OneDrive u operativnom sistemu Windows 10.

Windows 8/8.1   

Pročitajte kako da promenite lokaciju fascikle na OneDrive.

Windows 7   

Pročitajte kako da promenite lokaciju fascikle na OneDrive.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Na mreži

Pronalaženje pomoći na mreži
Pogledajte još stranica podrške za OneDrive i OneDrive for Business.
Za OneDrive aplikaciju za mobilne uređaje, pogledajte članak Rešavanje problema sa OneDrive aplikacijom za mobilne uređaje.

Ikona „Podrška putem e-pošte“

Obratite se podršci putem e-pošte
Ako vam je i dalje potrebna pomoć, protresite mobilni uređaj dok ste u aplikaciji OneDrive ili pošaljite e-poruku OneDrive timu za podršku. Da biste se obratili OneDrive for Business podršci sa PC ili Mac računara, kliknite na ikonu OneDrive na sistemskoj traci poslova ili traci sa menijima, zatim izaberite stavke Više > Pošalji povratne informacije > Nešto mi se ne dopada.

OneDrive for Business Administratori takođe mogu da pogledaju OneDrive for Business Tech zajednicu, Pomoć za OneDrive for Business administratore ili da se obrate podršci za Office 365 za preduzeća.

Forumi Office 365 zajednice

Saveti
Saopštavanje svoje lokacija može da nam pomogne da brže rešimo problem.

Sve je rešeno? Ako ste nam se obratili i OneDrive počne ponovo da radi, obavestite nas tako što ćete odgovoriti na e-poruku koju smo vam poslali.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×