Omogućavanje korisnicima da sinhronizujete SharePoint datoteke sa novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Poslednji put ažurirano: maj 2017.

Ovaj članak je za IT administratore koji želite da omogućite korisnicima u svoje organizacije da biste sinhronizovali SharePoint Online lokacije tima uz Novi klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive.

Kada omogućite ovu opciju, korisnici će moći da sinhronizujete datoteke na lokaciji tima SharePoint Online da im PC i Mac pomoću Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive (OneDrive.exe). U okviru ovo, oni će moći da:

 • Potražite na lokaciji SharePoint Online ili deljenu fasciklu i kliknite na dugme „Sinhronizuj” da biste sinhronizovali sav sadržaj u biblioteci dokumenata ili samo izabrane fascikle koje su vam važne ih.

 • Promena fascikle se sinhronizuju direktno iz svoje PC ili Mac računaru.

 • Sinhronizovanje deljenih fascikli.

 • Sinhronizujte datoteke samo za čitanje i fascikle.

 • Započnite zajednički rad datoteke u realnom vremenu uz Office 2016 (C2R napravi 16.0.7167.2xxx ili MSI izgradite 16.0.4432.100x)

 • Automatski prelazak sa na postojeću OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju (Groove.exe)

Pratite ove korake ako želite da pregledate sinhronizujete datoteke SharePoint Online pre omogućavanja funkciju za celu organizaciju.

Važno: samo treba da pratite ove korake da biste podesili ključevima registratora na računarima koji želite da koristite da biste pregledali funkcionalnost. Kada budete spremni da biste omogućili sinhronizaciju SharePoint za vašu organizaciju, možete da uklonite ove registarskih ključeva i pratite korake u okviru Postavljanje SharePoint za sinhronizaciju sa novi klijent za sinhronizaciju OneDrive.

Testiranje SharePoint Online sinhronizacije za Windows

 1. Preuzmite i instalirajte najnoviju klijenta za sinhronizaciju OneDrive za Windows.

 2. Preuzmite i otvorite TeamSiteSyncPreview.reg da biste omogućili sinhronizaciju biblioteke dokumenata SharePoint.

  Napomena : Su poznati problemi prilikom korišćenja ključevima registratora da biste pregledali funkciju koristite Internet Explorer na operativnom sistemu Windows 7 ili na SharePoint lokacijama koje koriste klasični iskustva. Ove probleme ne utiče na funkciju kada omogućite ga u centru administracije SharePoint .

 3. Ponovo pokrenite klijenta za sinhronizaciju:

  • Kliknite desnim tasterom miša na ikonu plavo oblaka na sistemskoj paleti i kliknite na dugme Izađi.

  • Traženje „OneDrive” u "Start" meni i odaberite aplikaciju OneDrive radne površine.

Ovaj pregled preuzima kontrolu sinhronizacije lokacije i biblioteke koje je pomoću na prethodni OneDrive_for_Business klijenta za sinhronizaciju (Groove.exe). Više informacija o tome kako ovo funkcioniše, pogledajte članak prelaza sa prethodne OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju.

Testiranje SharePoint Online sinhronizacije za Mac

 1. Ako koristite OneDrive Mac prodavnice, deinstalirajte ga. Da biste to uradili, otvorite Tražilac i potražite termin „OneDrive.app” ili „OneDriveDF.app” od „Ova Mac.” Premeštanje dobija sve stavke u smeće.

 2. Instalirajte najnoviju verziju OneDrive za Mac.

 3. Izađite iz Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive tako što ćete kliknuti na ikonu oblaka OneDrive u traci sa menijima i izabrati Zatvorimo OneDrive.

 4. Otvorite terminal prozor pomoću cmd + RAZMAKNICA, a njihovo pretraživanje „Terminal”.

 5. Pokrenite sledeće komande:

  Defaults write com.microsoft.OneDrive TeamSiteSyncPreview -bool True

  Defaults write com.microsoft.OneDriveUpdate Tier Team

  Killall cfprefsd

  Napomena : Morate biti Administrator na Mac računaru da biste pregledali ovu funkciju.

 6. Ponovo pokrenite klijenta za sinhronizaciju i ponovo se prijavite ako to bude zatraženo.

Da biste omogućili korisnicima u vašoj organizaciji sinhronizaciju SharePoint Online lokacije tima uz Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive, prvo morate da primenite Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive vaše organizacije.

Pogledajte članak Rasporedi novog klijenta za sinhronizaciju OneDrive u poslovnom okruženju

U članku Konfigurisanje novog klijenta za sinhronizaciju OneDrive na macOS

Ako vaša organizacija je trenutno sinhronizujete biblioteke dokumenata SharePoint Online pomoću na prethodni OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju (Groove.exe), Klijent za sinhronizaciju usluge OneDrive će automatski preuzeti sinhronizaciju te biblioteke kada korisnici Podešavanje nove lokacije ili prijavite se u klijenta po prvi put. (Više informacija o kako ovo funkcioniše, pogledajte prelaza sa prethodne OneDrive for Business klijenta za sinhronizaciju.)

 1. Prijavite se u Office 365 kao globalni ili SharePoint administrator.

 2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona koja izgleda kao vafl i predstavlja klik na dugme koje će otkriti više pločica aplikacija za izbor. u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

 3. U levom oknu odaberite stavke Centri administracije > SharePoint.

 4. U oknu sa leve strane izaberite stavku postavke.

 5. Uverite se daOneDrive dugme Sinhronizuj” postavljeno na „Prikaži dugme "”Sinhronizuj”.

  Administratorske postavke za OneDrive dugme "Sinhronizuj"

  Da biste sinhronizovali SharePoint datoteke sa novi klijent, takođe morate da sinhronizujete OneDrive datoteke sa novi klijent.

 6. Za „Klijenta za sinhronizaciju za SharePoint”, izaberite stavku započinjanje novog klijenta.

  Administratorske postavke za klijenta za sinhronizaciju usluge OneDrive
 7. Kliknite na dugme U redu.

  Ove promene potrajati nekoliko sati da se prenese. Da biste proverili da ste prenese, idite na lokaciju SharePoint Online i kliknite na dugme Sinhronizuj. U dijalogu pregledača koja potvrđuje zahteva da biste otvorili program „Program” treba da se pojavi kao „Microsoft OneDrive” i „Adresa” bi trebalo da počinje sa „odopen: / /”

Srodne teme

Sinhronizacija SharePoint datoteka pomoću novog OneDrive klijenta za sinhronizaciju

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×