Omogućavanje korisnicima da se obratite spoljne Skype za poslovne korisnike

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Napomena : Skype for Business spoljnog pristupa nije dostupna u Office 365 kojim upravlja 21Vianet i Office 365 Nemačka organizacije.

Koristite korake u ovom članak kada:

 • Obavestite korisnike na različite domena u preduzeću. Na primer, Rob@ContosoEast.com i Ann@ContosoWest.com.

 • Želite da osobe u vašoj organizaciji koristi Skype za posao za kontakt sa osobama u određenim preduzeća izvan vaše organizacije.

 • ILI, svi ostali na svetu koji koristi Skype za posao da budete u mogućnosti da biste pronašli i da vas kontaktiraju, putem e-adrese. Ako možete da koristite podrazumevane postavke Skype za posao , to će funkcionisati automatski. Ako ne moraju da biste se uverili da njihovu konfiguraciju ne blokira domena.

Omogućavanje komunikacije preduzeća za posao za korisnike

Morate imati administratorske dozvole u usluzi Office 365 da biste to uradili.

 1. Prijavite se koristeći Office 365 administratorski nalog na https://portal.office.com/adminportal/home.

 2. U Office 365 administrativni centar, idite na Centre administracije > Skype za posao.

  Odaberite stavku Skype for Business centra administracije.

 3. U Skype za posao centar administracije, odaberite stavku organizacija > spoljne komunikacije.

 4. Da biste podesili komunikacije sa određenim poslovnim ili sa korisnicima u drugi domen, u padajućem polju, odaberite stavku uključen samo za dozvoljene domene.

  ILI, ako želite da omogućite komunikacije sa svima na svetu koji je otvoren Skype za posao smernice, odaberite na osim za blokirane domene. Ovo je podrazumevana postavka.

 5. U okviru blokirani ili dozvoljeni domeni, odaberite stavku + i dodajte ime domena koji želite da dozvolite.

 6. Sada uverite se da administrator u drugim organizaciji da li iste korake u svoje Skype za posao centar administracije. Na primer, na listi dozvoljeni domeni njihove administrator mora da biste uneli domena za svoje preduzeće.

 7. Ako koristite Windows zaštitni zid, Skype za posao se automatski otvara potrebne portove.

  Ako vaša organizacija koristi drugi zaštitni zid da biste ograničili računara na mreži sa povezivanja sa Internetom, uverite se da vaš klijentskih računara koji će moći da pristupe sledeće certifikata. Ovo može zahtevati dodavanje certifikata za odlaznoj dozvoli liste u zaštitni zid ili proxy server infrastrukture konfiguracije: *. api.skype.com, *. users.storage.live.com i graph.skype.com. Za uputstva kako da otvorim ove portovi u zaštitni zid, pogledajte dokumentaciju koje ste dobili sa njom.

  Listu svih portovi treba da otvorite, Skype za posao Online, potražite u članku Office 365 URL adrese i opsezi IP adresa.

 8. Da SAČEKATE do 24 časa da biste TESTIRALI. Bilo kom trenutku možete da promenite postavke spoljne komunikacije, to može potrajati do 24 časa za promene za popunjavanje duž sve centre podataka.

Skype Mogu da dozvolim korisnicima da potražite i razmene trenutnih poruka sa osobama koje koriste Skype, besplatnu potrošačke aplikacije! Više informacija potražite u članku omogućavaju Skype za posao korisnike Dodavanje Skype kontaktima.

Testiranje i rešavanje problema

Najčešći problem osobe sreću Kada podešavate preduzeća da biste poslovne komunikacije postaje njihove postavke zaštitnog zida desno.

Da biste testirali podešavanja, morate kontakta na Skype za posao koja se ne nalazi iza zaštitnog zida preduzeća.

 1. Pošto promenite postavke spoljne komunikacije, SAČEKATE do 24 časa za testiranje.

 2. Traženje kontakta u Skype za posaou Skype za posao, i poslali zahtev za ćaskanje.

  Ako dobijete poruku da nije bilo moguće poslati zbog smernica kompanije, treba da doublecheck postavke zaštitnog zida.

 3. Zatražite od Skype za posao kontakt možete poslati zahtev za ćaskanje. Ako ne primite njihov zahtev, problem je postavke zaštitnog zida (pod pretpostavkom da su već potvrdili smo njihove postavke zaštitnog zida ispravne).

 4. Drugi način da proveri da li se problem javlja zaštitnog zida jeste da odete na lokaciju Wi Fi ne iza zaštitnog zida kao što su kafiću i koristite Skype za posao da biste poslali zahtev za kontakta za razgovor. Ako poruka prelazi preko tamo, ali ne kada ste na poslu, koje znate problem je zaštitni zid.

Kako da pronalaženje osoba i pronaći, prilikom povezivanja sa drugog preduzeća

Kada omogućite spoljne komunikacije sa drugim korisnicima Skype za posao , korisnici mogu da pronađem spoljnim Skype za posao korisnika tako što ćete potražiti njihove prijavi se imena, na primer, Rob@contoso.com. Zatim, one će morati da dodate osobe na svoju listu kontakata.

Da biste pronašli korisnika u spoljnim business, možete da pretražite za svoju e-adresu (ovo je usally i njihove prijavljivanje ime).

Savete o podešavanju komunikacije sa spoljnim preduzeća

 • Da biste konfigurisali spoljni odnos između Skype za posao 2015 i Skype za posao Online, pogledajte ovaj TechNet članak: Konfigurisanje ujedinjavanje sa Skype za posao Online.

 • Da biste konfigurisali spoljni odnos između programa Lync i Skype za posao Online, pogledajte ovaj TechNet članak: Konfigurisanje podrške za Lync Online korisnike.

 • Kada dva Skype za posao korisnika u usluzi Office 365 komuniciraju jedna sa drugom na zasebnom domena, mogu da koriste samo Skype za posao funkcije (na primer, video razgovori ili deljenje radne površine) koje su uključene u obe organizacije.

 • Ako je na na licu mesta ili pritisnite i držite parnice Skype za posao korisnika u vašoj organizaciji, bilo koji razgovora preko trenutnih poruka između korisnika i druge Skype za posao ili Skype korisnici će biti sačuvana u Mogu oporaviti stavke u poštanskom sandučetu. Ove razgovori ne čuvaju u fascikli Istorije razgovora u svoje poštansko sanduče.

Kada omogućite spoljne komunikacije za celu preduzeće, možete da isključite ga samo određenim pojedincima.

 1. Prijavite se koristeći Office 365 administratorski nalog na https://portal.office.com/adminportal/home.

 2. U Office 365 administrativni centar, idite na > Korisnici > aktivni korisnici.

 3. Na listi korisnici izaberite korisnika, a u okviru Više postavki, kliknite na dugme Uredi Skype za posao svojstva.

  Odaberite Skype za posao

 4. Skype for Business centra administracije, odaberite stavku Spoljne komunikacije.

  Na stranici sa opcijama sve mogućnosti će biti potvrđen. Opoziv izbora komunikacije koji želite da onemogućite. Sledeća slika prikazuje da Džejkoba će moći da komunicirate sa ljudima u drugim pouzdanih preduzeća, ali ne sa drugim Skype korisnicima.

  Odaberite spoljni kontakti

 5. Odaberite stavku Sačuvaj.

Napomena : Možda ćete morati da sačekate do 24 sata bi promene stupile na snagu.

Članak poslednji put ažurirano: mart 23, 2017

Srodne teme

Podešavanje Skype za posao Online
omogućavaju Skype za posao korisnike Dodavanje Skype kontaktima

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×