Omogućavanje korisnicima da štampaju više prikaza odjednom

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Podrazumevano je da se, kada korisnici kliknu na dugme Odštampaj, štampa samo aktivni prikaz. Dijalog Štampanje više prikaza možete da koristite da biste odredili koji prikazi treba da se štampaju i kojim redom ako želite da se štampaju i svi ostali prikazi u vašem predlošku obrasca, ili određeni broj prikaza.

Deo dijaloga „Štampanje više prikaza“

  1. U meniju Prikaz izaberite stavku Štampanje više prikaza.

  2. U listi Prikazi potvrdite izbor u poljima za potvrdu pored svakog prikaza koji želite da Microsoft Office InfoPath podrazumevano odštampa svaki put kada korisnik u svom obrascu klikne na dugme Odštampaj. Prikazi se štampaju onim redom kojim se pojavljuju u listi.

  3. Izaberite onaj prikaz koji želite da premestite, a zatim kliknite na dugme Premesti nagore ili Premesti nadole da biste prikaz premestili nagore ili nadole u redosledu štampanja.

  4. Izaberite neku stavku u listi Razdvoj prikaze sa ako želite da se između prikaza štampa horizontalna linija ili neki drugi znak za razdvajanje.

  5. Korisnici mogu iste te postavke da prilagođavaju u dijalogu Štampanje izborom stavke Više prikaza ako ne odredite drugačije. Opozovite izbor Dozvoli korisnicima da menjaju ove postavke da biste korisnike sprečili da menjaju postavke za štampanje. Time se onemogućava polje za potvrdu Više prikaza u korisničkom dijalogu Štampanje i korisnicima se sprečava pristup dijalogu Više prikaza.

Napomena : U predloške obrazaca kompatibilne sa pregledačem nije podržana mogućnost da štampaju više prikaza odjednom.

Vrh stranice

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×