Omogućavanje ili onemogućavanje preloma pasusa u kontroli

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Omogućavanje preloma pasusa za okvir za tekst ili okvir za obogaćeni tekst omogućava korisnicima da kreiraju nove pasuse teksta prilikom upisivanja informacija u kontrolu.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na kontrolu za koju želite da omogućite ili onemogućite prelom pasusa, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Svojstva kontrole .

  2. Izaberite karticu Prikaz.

  3. Potvrdite ili opozovite izbor Prelomi pasusa da biste omogućili odnosno onemogućili prelom pasusa.

Napomena : Ako dizajnirate predložak obrasca kompatibilan sa pregledačem, ne možete onemogućiti prelom pasusa za okvir za tekst sa više redova ili za okvir za obogaćeni tekst.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×