Omogućavanje ili onemogućavanje pregled funkcija u sistemu SharePoint

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Pregled funkcija postavke u centru administracije SharePoint omogućava da omogućite ili onemogućite integracija sa drugim uslugama. Postavka je podrazumevano omogućena.

Postavka „Pregled funkcija“ u SharePoint centru administracije

Napomena : Pregled funkcije postavka nije povezan sa prvu opciju izdanje, što vam omogućava da primate nove ispravke i funkcije kada postanu dostupne. Ako ste zainteresovani za upisivanje za to, pogledajte članak Office 365 izdanja opcije.

Pregled funkcija postavka omogućava

Koristite funkcije pregleda postavku da biste omogućili sledeće funkcije i druge osobe koje se dodaju u budućnosti.

Visio Online

Korisnici u vašoj organizaciji će moći da kreirate novi Visio crteže iz biblioteke dokumenata SharePoint i OneDrive. Da biste ih brzo da biste počeli, preporučujemo da pošaljete korisnicima e-poruku sa vezom ovaj važnih tema pomoći, Kreiranje i uređivanje dijagrama u programu Visio Online.

Takođe su moći da otvarate Visio datoteke iz deljene veze i uredite datoteke ako imaju dozvolu za uređivanje.

Pomoć na mreži Visio

Ugovor o usluzi Office 365 privatne pregled

Integracija PowerApps i protok

Možete da kreirate prilagođena rešenja integracijom PowerApps ili toka sa vaše SharePoint listama. Kada to uradite, SharePoint podataka je možda poznata izvan SharePoint okruženje. Ako je ovo je problem, izaberite stavku Onemogući pregled funkcije za ovu postavku. Ako onemogućite funkcije pregleda, dugmad PowerApps i protok neće se pojaviti u SharePoint. Pogledajte sledeće veze da biste saznali više o tome kako PowerApps i tok rade sa SharePoint.

Kreiranje PowerApp aplikacije za listu u usluzi SharePoint Online

Dodavanje toka na listu u usluzi SharePoint Online

Power BI integracija sa Excel Online

Kada koristite Power BI, podaci će biti poslata Power BI usluga. Ako ste primenili usaglašenost smernice za SharePoint okruženje, ove smernice neće Proširivanje podataka i on se obrađuju u Power BI. Ako je ovo je problem, izaberite stavku Onemogući pregled funkcije za ovu postavku.

Važno : Kada se onemogući pregled funkcije, korisnici više neće moći da koristite Excel Web app za prikazivanje i uređivanje radnih svezaka koji se oslanjaju na Power BI.

Omogućavanje ili onemogućavanje funkcije pregleda za organizaciju

  1. Prijavite se u Office 365 kao globalni ili SharePoint administrator.

  2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona koja izgleda kao vafl i predstavlja klik na dugme koje će otkriti više pločica aplikacija za izbor. u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

  3. U levom oknu odaberite stavke Centri administracije > SharePoint.

  4. Izaberite stavku postavke.

  5. Pored Opcije pregleda, izaberite funkcije pregleda Omogući ili Onemogući pregled funkcije.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×