Omogućavanje ili onemogućavanje pregled funkcija u sistemu SharePoint

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pregled funkcija postavke u centru administracije SharePoint omogućava da omogućite ili onemogućite integracija sa drugim uslugama. Postavka je podrazumevano omogućena.

Postavka „Pregled funkcija“ u SharePoint centru administracije

Napomena: Pregled funkcije postavka nije povezan sa prvu opciju izdanje, što vam omogućava da primate nove ispravke i funkcije kada postanu dostupne. Ako ste zainteresovani za upisivanje za to, pogledajte članak Office 365 izdanja opcije.

Pregled funkcija postavka omogućava

Koristite funkcije pregleda postavku da biste omogućili sledeće funkcije i druge osobe koje se dodaju u budućnosti.

Power BI integracija sa Excel Online

Kada koristite Power BI, podaci će biti poslata Power BI usluga. Ako ste primenili usaglašenost smernice za SharePoint okruženje, ove smernice neće Proširivanje podataka i on se obrađuju u Power BI. Ako je ovo je problem, izaberite stavku Onemogući pregled funkcije za ovu postavku.

Važno: Kada se onemogući pregled funkcije, korisnici više neće moći da koristite Excel Web app za prikazivanje i uređivanje radnih svezaka koji se oslanjaju na Power BI.

Omogućavanje ili onemogućavanje funkcije pregleda za organizaciju

  1. Prijavite se u Office 365 kao globalni ili SharePoint administrator.

  2. Izaberite ikonu pokretanja aplikacije za Office 365 Ikona pokretanja aplikacija u usluzi Office 365 u gornjem levom uglu i odaberite stavku Administrator da biste otvorili Office 365 centar za administraciju. (Ako ne vidite pločicu „Administrator“, nemate Office 365 administratorske dozvole u organizaciji.)

  3. U levom oknu odaberite stavke Centri administracije > SharePoint.

  4. Izaberite stavku postavke.

  5. Pored Opcije pregleda, izaberite funkcije pregleda Omogući ili Onemogući pregled funkcije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×