Omogućavanje ili onemogućavanje objedinjavanja obrazaca

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ako omogućite objedinjavanje obrazaca za predložak obrasca, korisnici mogu da konsoliduju podatke iz više različitih obrazaca koji su zasnovani na tom predlošku obrasca u jedan novi obrazac. Ovo je korisno kada korisnici žele da uporede ili rezimiraju podatke iz nekoliko obrazaca. Na primer, rukovodioci čiji tim popunjava nedeljni izveštaj o statusu može da objedini podatke iz nekoliko obrazaca u jedan obrazac za rezimiranje za direktora.

Kada objedinjuje više obrazaca u jedan obrazac, samo podatke koji je izvršeno objedinjavanje je podrazumevano podatke koji se nalazi u tabela koja se ponavlja ili odeljak koji se ponavljaili podatke koji je povezan sa listom opcija ili kontrolu okvira za obogaćeni tekst. Međutim, možete da navedete da bi trebalo objediniti i podataka u druge tipove kontrola. Važno je da obratite pažnju da, čak i ako se podaci nalaze u kontrolama koje ne podržavaju objedinjavanje ili nemaju navedenu radnju objedinjavanja podatke u originalnim obrascima se ne brišu kada objedinite te obrasce. Korisnici i dalje mogu da vide njihove originalne podatke tako što ćete otvoriti svaki oblik pojedinačno.

Savet : Ako omogućite objedinjavanje obrazaca za predložak obrasca, korisnici i dalje mogu da objedine obrasce koji su uskladišteni u fascikla „InfoPath obrasci“ u sistemu Microsoft Office Outlook 2007 ili u bibliotekama dokumenata na lokaciji Microsoft Windows SharePoint Services.

Postupite na sledeći način da biste omogućili ili onemogućili objedinjavanje obrazaca za predložak obrasca:

 1. U meniju Alatke izaberite stavku Opcije obrasca.

 2. U oknu Kategorija izaberite stavku Više opcija.

 3. Postupite na neki od sledećih načina:

  • Da biste onemogućili objedinjavanje, opozovite izbor Omogući objedinjavanje obrazaca.

  • Da biste omogućili objedinjavanje, potvrdite izbor Omogući objedinjavanje obrazaca.

   Omogućavanje korisnicima da objedinjavanje obrazaca pomoću prilagođenog koda koji vam pružaju

   Da biste omogućili da korisnici objedine obrasce pomoću prilagođenog koda, nakon potvrđivanja izbora Omogući objedinjavanje obrazaca, postupite na sledeći način:

   1. Potvrdite izbor Objedini pomoću prilagođenog koda.

   2. Kliknite na dugme Uredi, a zatim upišite ili nalepite kôd u prozoru alatke Microsoft Visual Studio Tools for Applications (VSTA) koji će se pojaviti.

    Napomene : 

    1. Dodavanje ili uređivanje kontrolisani kôd, morate imati Microsoft Visual Studio Tools for Applications (VSTA) instaliran na vašem računaru. Microsoft .NET Framework 2.0 i Microsoft Core XML Services 6.0 mora biti instaliran pre nego što instalirate VSTA. Da biste instalirali VSTA, na kontrolnoj tabli, otvorite Dodaj ili ukloni programe, pronađite Microsoft Office 2007i zatim kliknite na dugme Promeni.

    2. Objedinjavanje obrazaca pomoću prilagođenog koda nije podržana za predloške obrazaca kompatibilne sa pregledačem.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×