Omogućavanje ili onemogućavanje automatskog ubrzanje za vaše SharePoint Online stanarskih

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

SharePoint Online sada podržava početnom domenu otkrivanjem kada korisnici prijavite koristeći dobavljači identiteta nezavisnog proizvođača, kao što je Active Directory usluga za ujedinjavanje (ADFS). Ova funkcija smanjuje uputstva za prijavljivanje za korisnike tako što "ubrzava" korisnika kroz Azure Active Directory početnom domenu otkrivanjem stranice za prijavljivanje. Ova funkcija se zove automatsko ubrzanje i se primenjuje tako što ćete pokrenuti Windows PowerShell cmdlet u SharePoint Online Management Shell.

Bez automatskog ubrzavanje, kada korisnik ima pristup lokaciji i mora da bude ovlašćene, one se šalju Azure Active Directory. Ako svoje preduzeće koristi Azure Active Directory za upravljanje identitetom, korisnik može da odmah prijavite. Ako preduzeće koristi nezavisne dobavljača, kao što su AD FS, korisnik najpre morate uneti svoju e-pošte pre nego što se prosledi dobavljača odgovarajuće identiteta (privremeno). Azure Active Directory stranice je važno kada kompanije imaju više od na privremeno ili manje prednost goste scenariji (koju tražite od korisnika da potvrde identitet sa drugim IDP i Azure Active Directory samu).

Ovaj pristup može biti frustrirajuće veliki broj korisnicima. Funkciju automatskog ubrzavanje umekšava ovog iskustva.

Podrazumevano, samo kolekcija lokacija koje se ne dele spoljno (odnosno spoljno deljenje je onemogućen) može da se ubrza. Kada lokacije koji se spoljno dele, AAD stranica za prijavljivanje je obično zahteva da uputite korisnike da krajnje tačke gde možete da potvrde identitet. Ako preduzeće konfigurisao njihove privremeno da potvrde identitet korisnika goste (npr ekstranet dodatak), onda je moguće da se ubrza svim kolekcijama lokacija.

Napomena : Parametar whr se mogu koristiti i da biste prilagodili stranice za prijavljivanje Azure Active Directory kao deo paketa Azure Active Directory Premium.

Da biste mogli da omogućite automatsko ubrzanje

SharePoint Online zakupcu mora da ispunjava sledeće zahteve može da se Omogući automatsko ubrzanje.

Zahtev

Razlog

Morate biti identitet dobavljača.

SharePoint Online morate da imate određene lokacije da biste ciljali kada ubrzava. Organizaciji da imate više domena, sve dok se jedan AD FS tačke.

Omogući automatsko ubrzanje

Da biste omogućili AD FS automatsko ubrzanje za unutrašnje kolekcije, koristite parametar SignInAccelerationDomain sa Windows PowerShell cmdlet Set-SPOTenant.

Na primer, da biste podesili automatsko ubrzanje za Contoso.com domen, možete da pokrenete:

Set-SPOTenant –SignInAccelerationDomain “contoso.com”

Ako ste konfigurisali u privremeno da podrži goste korisnika, može da ubrza lokacije sa spoljnim deljenjem omogućen tako što ćete pokrenuti:

Set-SPOTenant -EnableGuestSignInAcceleration $true

Napomena : Morate da postavite SignInAccelerationDomain pre nego što izvršili ovu komandu.

Više informacija potražite u članku Podešavanje SPOTenant.

Onemogućavanje automatskog ubrzanje

Ako već imate omogućen automatski ubrzavanje i želite da ga onemogućite, možete da promenite $true $false za EnableGuestSignInAcceleration, kao u ovom primeru:

Set-SPOTenant -EnableGuestSignInAcceleration $false

Alternativno, možete da biste onemogućili automatsko ubrzanje za domen pomoću SignInAccelerationDomain sa vrednošću "nula", kao u ovom primeru:

Set-SPOTenant –SignInAccelerationDomain “”

Više informacija potražite u članku Podešavanje SPOTenant.

Najčešća pitanja o automatskom ubrzanje

P: Šta da uradim da bi glatko iskustvo za moje korisnike?

A: možete da uradite dve stvari. Prvo, uverite se da lokacije unutrašnjih tako i spoljnih jasno razdvojeni. Drugo, podstakli korisnicima da pristupaju internim lokacijama prvo kao deo njihove dnevni tok posla. Možda razmislite o kreiranju interni samo za lokacije koje služi kao stranicu dobrodošlice. Takođe možete da izmenite smernice grupe tako da korisnici biće usmeren na interni matičnu stranicu svaki put kada se otvaraju njihovom pregledaču. Kada korisnik ima prijavljeni na jednoj lokaciji (pomoću oba metoda), ne će biti upitan da biste se prijavili drugim lokacijama.

P: Šta treba da uradite da biste iskoristili prednosti automatskog ubrzanje na spoljno deljene lokacije?

A: spoljni korisnici mogu potencijalno potvrđuju na jedan od tri mesta: Azure Active Directory (ako je organizacije "oblak" zakupac ili koriste Microsoft nalog), dobavljača identiteta korisnika preduzeće ili dobavljača identiteta vašeg preduzeća (ako koristite ekstranet rešenje za lokalno). Ako želite da biste omogućili automatsko ubrzanje za spoljno deljene lokacije, vaše privremeno mora da bude može da podržavaju ovo koristite slučajevima (ili bar one koje želite da koristite goste). Za podršku goste u AAD, MSA ili druge privremeno, vaš privremeno će morati da se može vratiti AAD ekran za prijavljivanje za potvrdu identiteta korisnika.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×