Omogućavanje ili onemogućavanje automatskog dovršavanja u okviru za tekst

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Po podrazumevanim postavkama, opcija „Automatsko dovršavanje“ je omogućena za okvire za tekst na predlošku obrasca. Ovo znači da kada korisnici upišu prvih nekoliko znakova u okvir za tekst na obrascu, oni vide listu mogućih poklapanja sa stavkama koje su upisali ranije. Korisnici zatim mogu da izaberu željenu stavku, ili, ako se nijedan od predloga ne podudara sa onim što upisuju, mogu da nastave sa upisom u okviru za tekst.

U sledećoj ilustraciji, automatsko dovršavanje prikazuje prethodno unetu vrednost 8:00 kao moguće podudaranje kada je 8 upisano.

Primer automatskog dovršavanja

  1. Kliknite desnim tasterom miša na okvir za tekst za koji želite da omogućite ili onemogućite opciju „Automatsko dovršavanje“, a zatim u priručnom meniju izaberite stavku Svojstva okvira za tekst.

  2. Izaberite karticu Prikaz.

  3. Postupite na neki od sledećih načina:

    • Da biste omogućili automatsko dovršavanje za okvir za tekst, potvrdite izbor Omogući automatsko dovršavanje.

    • Da biste onemogućili automatsko dovršavanje za okvir za tekst, opozovite izbor Omogući automatsko dovršavanje.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×