Omogućavanje ili onemogućavanje Saveta za bezbednost na Office 365

Važno : Ovaj članak je mašinskog prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Exchange Online Protection (EOP) dodaje ili bonovi za Bezbednost savet da biste e-poruka koje donosi. Ove savete sigurnost pruža primaocima sa brzo i vizuelno način da biste utvrdili da li poruke sa bezbedno, verifikovan pošiljalac, ako poruku označio kao bezvredna pošta u sistemu Office 365 ako poruka sadrži nešto što sumnjivim kao što su phishing prevara ili ako je blokirano spoljnih slika. Office 365 i EOP samostalne administratori možete da uredite postavku smernica bezvredne e-pošte da biste omogućili ili onemogućili bezbednost saveti za prikazivanje u e-pošte u programu Outlook i druge klijente e-pošte.

Office 365 omogućava savete podrazumevano za vašu organizaciju i preporučujemo da ostanu omogućen za borbu bezvredna pošta i phishing napadima. Ne možete da onemogućite savete za Outlook na Vebu.

Da biste videli primere i da biste saznali više o informacijama prikazanim u savete potražite u članku Bezbednost saveti u e-poruke u usluzi Office 365.

U ovoj temi:

Omogućavanje ili onemogućavanje bezbednosnih saveti pomoću Office 365 Centar za usaglašenost i bezbednost

 1. Idite na https://protection.office.com.

 2. Prijavite se u Office 365 pomoću poslovnog ili školskog naloga.

 3. Izbor Bezbednosne smernice > bezvredne pošte.

 4. Na stranici postavki za borbu protiv bezvredne pošte odaberite karticu Prilagođeno .

  Ovaj snimak prikazuje lokaciju bezvredne pošte stranice i prilagođene kartice u bezbednost i usaglašenost Centriraj.
 5. Ako je potrebno, odaberite prekidač prilagođene postavke da biste uključili prilagođenih postavki. Ako je prekidač prilagođenih postavki podešen da biste isključili, nećete moći da izmenite smernica za filtriranje bezvredne e-pošte.

  Ovaj snimak pokazuje prilagođenog filtriranja bezvredne postavke smernica isključeno.
 6. Razvijte smernice bezvredne e-pošte koji želite da izmenite, a zatim odaberite stavku Uređivanje smernica. Na primer, kliknite na strelicu nadole pored bezvredne podrazumevane smernice za filtriranje. Ili, ako želite, možete da kreirate nove smernice tako što ćete odabrati stavku Dodaj pravilo.

 7. Razvijte bezvredne e-pošte i masovne radnje.

 8. Da biste omogućili saveti za bezbednost, u okviru Saveti za bezbednost, potvrdite izbor u na polju za potvrdu. Da biste onemogućili saveti za bezbednost, opozovite izbor u na polju za potvrdu.

 9. Odaberite stavku Sačuvaj.

Omogućavanje ili onemogućavanje bezbednosnih saveti koristeći PowerShell

Administratori možete da koristite Exchange Online PowerShell za omogućavanje ili onemogućavanje bezbednosnih savete. Koristiti cmdlet Set-HostedContentFilterPolicy da omogućite ili onemogućite Saveta za bezbednost na smernice za filtriranje bezvredne e-pošte.

 1. Da biste saznali kako da se poveže sa Exchange Online PowerShell, pogledajte članak Povezivanje sa Exchange Online PowerShell.

 2. Pokrenite sledeću komandu da biste omogućili ili onemogućili saveti za bezbednost:

  Set-HostedContentFilterPolicy -Identity "policy name" -InlineSafetyTipsEnabled <$true|$false>

  Gde:

  • policy name je ime koje želite da izmenite, na primer podrazumevanesmernice.

  • $true omogućava bezbednost Saveta za smernice za filtriranje bezvredne e-pošte.

  • $false onemogućava bezbednost Saveta za smernice za filtriranje bezvredne e-pošte.

  Na primer, da biste onemogućili bezbednost saveti za podrazumevane smernice za filtriranje bezvredne e-pošte, pokrenite sledeću komandu:

  PS C:\> Set-HostedContentFilterPolicy -Identity "default" -InlineSafetyTipsEnabled $true

  Više informacija o ovu cmdlet komandu potražite u članku Podešavanje HostedContentFilterPolicy.

I dalje vam je potrebna pomoć?

Ako onemogućena saveti za bezbednost, ali su i dalje da ih vidite u e-poruke, proverite sledeće stvari:

 • Ne možete da onemogućite savete za Outlook na Vebu. Probajte da pogledate iste e-pošte u drugu klijenta, kao što je Outlook.

 • Saveti za bezbednost su podrazumevano za svakog ko koristi EOP, ovo obuhvata sve osobe koje imaju Office 365. Da biste onemogućili savete prikazuje putem e-pošte, morate da ih onemogućite pomoću smernice za filtriranje bezvredne e-pošte kao što je opisano u ovoj temi. Kada ste podesili smernice, uverite se da je omogućen. Informacije o omogućavanju smernica za filtriranje bezvredne e-pošte potražite u članku Konfigurisanje vaše smernica za filtriranje bezvredne e-pošte.

Više načina za borbu protiv bezvredne e-pošte i phishinga potražite u Sistemu Office 365 zaštita od bezvredne e-pošte.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. Jer u članku mašinskog prevesti mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksu i gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×