Omogućavanje funkcija objavljivanja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste koristili funkcije za upravljanje Web sadržajem programa Microsoft Office SharePoint Server 2007, potrebno je da uključite funkciju objavljivanja na lokaciji. Nakon toga, lokaciju možete da opremite tako da ima karakterističan vizuelni identitet vaše korporacije, kao i da omogućite korisnicima da uređuju korporacijsku lokaciju u Web kontekstu. Osim toga, na lokaciji sa uključenom funkcijom objavljivanja možete da kreirate višejezičnu lokaciju kreiranjem izvorne lokacije, a zatim njenim prevođenjem na druge jezike, koji se mogu objaviti kao zasebne lokacije.

 1. Na na Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

  Napomena : Ako se postavljanjem pokazivača na vezu Postavke lokacije ne vide dodatne veze, kliknite na vezu Postavke lokacije.

 2. Postupite na neki od sledećih načina:

  Omogućavanje objavljivanja na nivou lokacije

  1. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Administracija lokacije kliknite na vezu Funkcije lokacije.

  2. U odeljku Office SharePoint Server Publishing kliknite na dugme Aktiviraj.

  Omogućavanje objavljivanja na nivou kolekcije lokacija

  1. Ako se ne nalazite u korenu lokacije, u odeljku Administracija kolekcije lokacija kliknite na vezu Idi u postavke glavne lokacije.

  2. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Administracija kolekcije lokacija kliknite na vezu Funkcije kolekcije lokacija.

  3. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“, u odeljku Infrastruktura sistema Office SharePoint Server Publishing kliknite na dugme Aktiviraj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×