Omogućavanje funkcija objavljivanja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste koristili funkcije za upravljanje Web sadržajem programa Microsoft Office SharePoint Server 2007, potrebno je da uključite funkciju objavljivanja na lokaciji. Nakon toga, lokaciju možete da opremite tako da ima karakterističan vizuelni identitet vaše korporacije, kao i da omogućite korisnicima da uređuju korporacijsku lokaciju u Web kontekstu. Osim toga, na lokaciji sa uključenom funkcijom objavljivanja možete da kreirate višejezičnu lokaciju kreiranjem izvorne lokacije, a zatim njenim prevođenjem na druge jezike, koji se mogu objaviti kao zasebne lokacije.

 1. Na na Radnje na lokaciji meni Slika dugmeta , postavite pokazivač na Postavke lokacijei zatim kliknite na dugme Izmeni sve postavke lokacije.

  Napomena: Ako se postavljanjem pokazivača na vezu Postavke lokacije ne vide dodatne veze, kliknite na vezu Postavke lokacije.

 2. Postupite na neki od sledećih načina:

  Omogućavanje objavljivanja na nivou lokacije

  1. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Administracija lokacije kliknite na vezu Funkcije lokacije.

  2. U odeljku Office SharePoint Server Publishing kliknite na dugme Aktiviraj.

  Omogućavanje objavljivanja na nivou kolekcije lokacija

  1. Ako se ne nalazite u korenu lokacije, u odeljku Administracija kolekcije lokacija kliknite na vezu Idi u postavke glavne lokacije.

  2. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Administracija kolekcije lokacija kliknite na vezu Funkcije kolekcije lokacija.

  3. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“, u odeljku Infrastruktura sistema Office SharePoint Server Publishing kliknite na dugme Aktiviraj.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×