Omogućavanje funkcija objavljivanja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

SharePoint Online obuhvata skup funkcija koja vam omogućava da kreiranje i objavljivanje obogaćenog Veb stranice na intranetu ili internetu. Ove funkcije su smešteni unutar SharePoint infrastrukture za objavljivanje i moraju da budu aktivirani prethodne da koristite. Možete da ih aktivirate na kolekciju lokacija ili nivou lokacije.

Napomene : 

 • Ako ste kreirali lokaciju ili kolekciju lokacija pomoću jednog od predložaka lokacije za objavljivanje, infrastruktura za objavljivanje je već aktivna, a funkcije za objavljivanje spremne za korišćenje.

 • Funkcije objavljivanja nisu dostupne za predloške lokacije komunikacije.

 1. Iz osnovne lokacije kolekcije lokacija, kliknite na dugme postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. , a zatim izaberite stavku Postavke lokacije.

  Lokacija za postavku padajući meni
 2. Na stranici sa postavkama lokacije, u okviru „Administracija kolekcije lokacija“ izaberite stavku Funkcije kolekcije lokacija.

 3. Na stranici „Funkcije lokacije“ pomerite se nadole do stavke Infrastruktura sistema SharePoint Server za objavljivanje i kliknite na dugme Aktiviraj.

  Omogućavanje sharepoint objavljivanje opciju u okviru funkcije kolekcije lokacija

Kada aktivirate funkcije objavljivanja, podlokacije će ih automatski naslediti. Ali, ako ste napravili lokaciju pre nego što ste aktivirali infrastrukturu objavljivanja, moraćete ručno da je aktivirate za svaku lokaciju.

 1. Na bilo kojoj stranici u okviru lokacije, kliknite na dugme postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. , a zatim izaberite stavku Postavke lokacije.

  Lokacija za postavku padajući meni
 2. Na stranici sa postavkama lokacije, u odeljku „Radnje na lokaciji“ izaberite stavku Upravljanje funkcijama lokacije.

 3. Na stranici "Funkcije lokacije", pored SharePoint Server objavljivanje, kliknite na dugme Aktiviraj.

  Omogućavanje sharepoint objavljivanje opciju u okviru funkcije kolekcije lokacija

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×