Omogućavanje funkcija objavljivanja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

SharePoint uključuje klasični skup funkcija koje vam omogućavaju da kreiranje i objavljivanje obogaćenog Veb stranice na intranetu. Aktiviranje SharePoint infrastruktura objavljivanja na nivou kolekcije lokacija da biste uključili ih.

Napomene: 

 • Klasični predložaka lokacije za objavljivanje podrazumevano uključuje funkcije objavljivanja.

 • Klasični objavljivanje funkcije nisu dostupne na lokacijama moderni komunikacije. Moderna komunikacija lokacije pružaju noviji alternativa podrazumevano.

Aktiviranje objavljivanja na nivou kolekcije lokacija

 1. Iz osnovne lokacije kolekcije lokacija, kliknite na dugme Postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. , a zatim izaberite stavku Postavke lokacije.

  Napomena: Ako ne vidite stavku " Postavke lokacije " u meniju "Postavke", izaberite stavku sadržaj lokacije > Postavke lokacije

 2. Na stranici sa postavkama lokacije, u okviru „Administracija kolekcije lokacija“ izaberite stavku Funkcije kolekcije lokacija.

 3. Na stranici „Funkcije lokacije“ pomerite se nadole do stavke Infrastruktura sistema SharePoint Server za objavljivanje i kliknite na dugme Aktiviraj.

Kada se aktiviraju funkcije objavljivanja, podlokacije ih automatski nasleđuju. Ako ste kreirali lokaciju pre aktivacije funkcije objavljivanja, ručno aktivirati na nivou lokacije.

 1. Na bilo kojoj stranici u okviru lokacije, kliknite na dugme Postavke Mali zupčanik „Postavke“ koji je zauzeo mesto postavki lokacije. , a zatim izaberite stavku Postavke lokacije.

  Lokacija za postavku padajući meni
 2. Na stranici sa postavkama lokacije, u odeljku „Radnje na lokaciji“ izaberite stavku Upravljanje funkcijama lokacije.

 3. Na stranici "funkcije lokacije", pored SharePoint Server objavljivanje, kliknite na dugme Aktiviraj.

  Omogućavanje sharepoint objavljivanje opciju u okviru funkcije kolekcije lokacija
Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×