Omogućavanje funkcija objavljivanja

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste koristili funkcije za upravljanje sadržajem Web, morate da aktivirate objavljivanje funkcija za lokaciju. Da biste omogućili objavljivanje funkcija za podlokacije, prvo morate aktivirati infrastruktura objavljivanja za lokaciju najvišeg nivoa u kolekciji lokacija.

  1. U Meniju Radnje na lokaciji meni Meni „Radnje na lokaciji“ , izaberite stavku Postavke lokacije.

  2. Postupite na neki od sledećih načina:

Omogućavanje objavljivanja na nivou lokacije

  1. Na stranici "Postavke lokacije", u odeljku Radnje na lokaciji , izaberite stavku Upravljanje funkcijama lokacije.

  2. Pored SharePoint Server objavljivanje, kliknite na dugme Aktiviraj.

    Napomena : Da biste omogućili objavljivanje funkcija za podlokacije, prvo morate aktivirati infrastruktura objavljivanja za lokaciju najvišeg nivoa u kolekciji lokacija.

Omogućavanje objavljivanja na nivou kolekcije lokacije

  1. Ako se ne nalazite u korenu lokacije, u odeljku Administracija kolekcije lokacija kliknite na vezu Idi u postavke glavne lokacije.

  2. Na stranici „Postavke lokacije“, u odeljku Administracija kolekcije lokacija kliknite na vezu Funkcije kolekcije lokacija.

  3. Na stranici „Funkcije kolekcije lokacija“, pored stavke Infrastruktura za objavljivanje u sistemu SharePoint Server kliknite na dugme Aktiviraj.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×