Ograničenje broja znakova za okvir za tekst

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Količinu teksta koji korisnici mogu da upišu u okvir za tekst možete da ograničite. Na primer, u predlošku obrasca za anketu možete da upotrebite ovu funkciju da biste sprečili korisnike da unesu više od 500 znakova u okvir za komentare. Predložak obrasca možete da dizajnirate tako da se kursor automatski premešta u sledeću kontrolu kada je dostignuto ograničenje znakova.

  1. Kliknite desnim tasterom miša na kontrolu za koju želite da ograničite broj znakova, a zatim iz priručnog menija izaberite stavku Svojstva Okvir za tekst.

  2. Izaberite karticu Prikaz.

  3. Na kartici „Prikaz“, u odeljku Opcije potvrdite izbor polja za potvrduOgraniči okvir za tekst na, a zatim navedite željeni broj znakova.

  4. Potvrdite izbor Automatski prebaci u sledeću kontrolu kada se dostigne ograničenje da bi kursor korisnika automatski prelazio u sledeću kontrolu na obrascu nakon dostizanja maksimalno dozvoljenog broja znakova.

Napomena : U slučaju da omogućite prelazak u novi pasus u okviru za tekst, neće biti dostupna opcija ograničenog broja znakova.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×