Office proizvod grešaka ERR_MISSING_PARTNUMBER ili ERR_INVALID_TOKEN

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kada unesete šifru proizvoda na lokaciji Office.com/setup, možda ćete videti neku od sledećih poruka o grešci:

  • "Žao nam je, trenutno ne može da podesi vaš nalog. Da šifru proizvoda i pokušajte ponovo kasnije. Ako se to desi ponovo, obratite se podršci." [Kôd greške: ERR_MISSING_PARTNUMBER]

  • "Žao nam je, možemo ne možete da pronađete ovu šifru proizvoda u bazi podataka." [Kôd greške: ERR_INVALID_TOKEN]

Ako unesete šifru proizvoda za stariju verziju sistema Office koja nije dostupan za preuzimanje na lokaciji Office.com/setup, pojaviće se ove poruke. Evo gde možete uneti te šifre proizvoda.

Ako šifra proizvoda ne funkcioniše na ovim sajtovima, možda je u pitanju šifra za količinsku licencu. Šifre za količinsku licencu obično koriste organizacije kako bi aktivirale količinska izdanja sistema Office Professional Plus. Ako imate šifru za količinsku licencu, obratite se administratoru da biste dobili pomoć prilikom instaliranja sistema Office ili pročitajte članak Aktiviranje količinskih izdanja sistema Office da biste aktivirali Office Professional Plus pomoću šifre proizvoda.

I dalje vam je potrebna pomoć? Obratite se podršci

Ako ste pratili uputstva u ovom članku, ali vam je i dalje potrebna pomoć, pomoć potražite na stranici Microsoft podrška.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinsko prevođenje: ovaj članak ima prevedene sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatike.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×