Office na HoloLens najčešća pitanja

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Koje Office aplikacije možete koristiti sa izdanjem razvoja HoloLens?

Trenutno su podržani preliminarne verzije programa Word, pregleda programa Excel pregledu programa PowerPoint, OneNote Preview Outlook pošta i Outlook kalendar.

Da li je neophodno da koristite Office dokumente na HoloLens pretplatu na Office 365?

Za OneNote, prikazivanje, kreiranje i uređivanje Beležnica je besplatna i ne zahteva pretplatu. Za Word, PowerPoint i Excel, prikazivanje dokumenata je besplatna. U početku moraćete pretplatu za uređivanje dokumenata, radnih listova i prezentacija. Ovo ograničenje za HoloLens razvoja izdanje programa oduzmite u vremenski okvir leto. Tokom tog perioda privremeni, možete da dobijete jedan mesec probnu pretplatu. Outlook pošta i Outlook kalendar slobodni da koristite sa izdanjem razvoja HoloLens.

Možete otvaranje i čuvanje Office dokumenata iz HoloLens bez obzira na to gde se nalaze?

Možete da otvorite datoteke sa liste nedavnih dokumenata u programu Word, Excel, PowerPoint i OneNote, kao i Preimenovanje i kreiranje dokumenata, radnih listova, prezentacija i Beležnica. Ako želite da potražite druge datoteke ne može pristupiti putem liste nedavnih dokumenata ili sačuvali kopiju otvorene datoteke, moraćete da prve instalacije OneDrive (ili Dropbox ili polje) iz Windows prodavnice na HoloLens.

Da proverite pravopis dokumenta prilikom korišćenja programa Word na HoloLens?

Ne u ovom trenutku. Ako se od vas zatraži da instalirate alatke za proveru, jednostavno zatvorite traka sa porukama. Takođe, možda ćete primetiti talasastih linija zastavicom potencijalne pravopisne greške, ali će biti bez predloga.

Mogu li da odštampam dokumente koji se otvorio i/ili uređivati pomoću HoloLens?

Ne u ovom trenutku. Međutim, možete da otvorite dokumenata, radnih listova, prezentacija, poruke i stavke kalendara da kreira ili da uređivane u HoloLens pomoću programa Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook pošte ili Outlook kalendara na vaše omiljene platformu (npr operativnog sistema Windows, Mac, Android ili iOS) i da ih odštampate odatle.

Da li mogu da šaljem datoteke koje sam kreirana ili izmenjena pomoću programa Word, Excel, PowerPoint ili OneNote na HoloLens kao priloge?

Možete da pošaljete datoteke pomoću Veb klijenti kao što je outlook.com (putem ivice na HoloLens) ili Outlook pošta. Takođe možete da otvorite dokumenata, radnih listova, prezentacija i beležnice koje ste kreirali ili uređivane u HoloLens pomoću programa Word, Excel, PowerPoint ili OneNote na omiljeno platformu ili uređaj i pošaljite im odatle. Imajte na umu da kliknuti na dugme deli, a zatim pošaljete kao prilog iz programa Word, Excel, PowerPoint ili OneNote možda neće raditi sa HoloLens. Možete da delite i direktno iz programa Word, Excel, PowerPoint i OneNote na HoloLens tako što ćete kliknuti na dugme deli, što će poslati direktna veza, a ne prilog.

Možete da omogućite prepoznavanje oblika u programu OneNote?

Možete da probate da Omogući prepoznavanje oblika na kartici Crtanje na traci, ali znati da ovo rano kôd i mogu raditi nedoslednim.

Obaveštenja podsetnika i Cortana integracija funkcionišu u Outlook pošti i Outlook kalendar?

Ne u ovom trenutku.

Imate još pitanja?

Informišite se HoloLens forumu da biste se povezali sa i pomoć od drugih.

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×