Office i Dropbox najčešća pitanja

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pomoću novih Microsoft Office mobilnih aplikacija sada možete da pristupate, uređujete i čuvate direktno iz Dropbox naloga. Možete i da otvarate i uređujete Office datoteke koje ste već sačuvali u usluzi Dropbox.

Dropbox i Office aplikacije za mobilne uređaje sada mogu:

 • da pristupaju Dropbox datotekama iz Office aplikacija na telefonima i tablet računarima.

 • Otvarajte i uređujte Word, Excel i PowerPoint datoteke direktno iz Dropbox aplikacije za mobilne uređaje i automatski čuvajte promene u usluzi Dropbox.

 • da dele Dropbox datoteke iz Office aplikacija pomoću jednostavne funkcije za deljenje.

Sa kojim Office aplikacijama Dropbox funkcioniše?

U Office aplikacijama na telefonima, tablet računarima i vebu podržavamo Dropbox u programima Word, Excel i PowerPoint.

Zašto OneNote nije obuhvaćen?

Word dokumenti, Excel unakrsne tabele i PowerPoint prezentacije spadaju u najpopularnije tipove datoteka na svetu, tako da je Dropbox integracija sa programima Word, Excel i PowerPoint imala veći prioritet.

Da li Microsoft planira da omogući i dodavanje Dropbox integracije u Office aplikacije za računare?

Dropbox već nudi klijenta za sinhronizaciju za Windows računare koji vam omogućava da radite na datotekama u usluzi Dropbox sa Office aplikacijama za računare.

Koji planovi su dostupni u usluzi Dropbox?

Za planove Dropbox, pogledajte članak Dropbox planove. Da biste preuzeli ili Pođite u obilazak, pogledajte članak Preuzimanje Dropbox.

Šta je posao Dropbox? Da li i dalje povezujem Office aplikacije sa uslugom Dropbox?

Dropbox Business naloge mogu biti dodati kao mesto iz programa Office telefone i tablet aplikacije, omogućavajući vam Potraži i prikaz dokumenata na Dropbox Business nalog. Da biste uredili datotekama uskladištenim u usluzi Dropbox preduzeća, moraćete da imate licencu za Office 365 za preduzeća koja uključuje Office klijenta licenciranje. Licenci koje uključuju klijenta su sledeće:

 • Office 365 Business

 • Office 365 Business Premium

 • Office 365 Pro Plus

 • Office 365 E3

 • Office 365 E4

 • Office 365 E5

Da biste dodali lokaciju kada ste u nekoj od novih aplikacija

 1. Dodirnite strelicu u gornjem levom uglu, a zatim stavku Otvori.

 2. Dodirnite stavku Dodaj lokaciju.

 3. Izaberite stavku Dropbox.

Šta je utisak pri radu za Dropbox Business klijente koji nemaju odgovarajući Office 365 plan za preduzeća?

I dalje možete da dodate Dropbox kao mesto, a moći ćete da pregledate i prikaz Office datotekama na Dropbox preduzeća. Međutim, nećete moći da biste uredili te datoteke.

Da biste dodali lokaciju kada ste u nekoj od novih aplikacija

 1. Dodirnite strelicu u gornjem levom uglu, a zatim stavku Otvori.

 2. Dodirnite stavku Dodaj lokaciju.

 3. Izaberite stavku Dropbox.

Mogu li da imam i Dropbox nalog za regularne i Dropbox Business nalog?

Da. Dropbox Business korisnici mogu pristupiti lične i poslovne datoteke na bilo kom računaru ili mobilnom uređaju, kao i na Vebu. To znači da ćete možete lako business i ličnih datoteka odvojene i držite i dalje mogli da pristupite sa bilo kog mesta, i preduzeće u potpunosti možete da kontrolišete sadržaj Dropbox Business nalog.

Kakva je bezbednost Dropbox Business i ličnih Dropbox naloga?

Na Dropbox, bezbednost podataka je njihove najviši prioritet. Dropbox čuva vaše informacije pomoću 256-bitne AES šifrovanje i prenosi datoteka u bezbednu vezu pomoću SSL/TLS. Možete bezbedno da pristupite datotekama i fasciklama bilo kom trenutku sa radne površine, web i mobilne aplikacije ili putem aplikacije nezavisnih proizvođača koje povezan sa vašim nalogom. Pored toga, Dropbox dovršeni SPC 1, 2 i 3 revizije, primanju ISO 27001 certifikacija i druge bezbednost i usaglašenost potvrde.

Mogu li da isključim Dropbox integraciju u Office aplikacijama za iPad, iPhone i Android telefon? Ne želim da krajnji korisnici čuvaju datoteke na usluzi koja se ne kontroliše.

Ne možete da konfigurišete Dropbox podršku u samim Office aplikacijama. Međutim, Office aplikacijama na telefonima i tablet računarima moguće je upravljati pomoću usluge Microsoft Intune kako bi se onemogućilo kopiranje, isecanje, lepljenje i čuvanje, sa ciljem da se spreči čuvanje i kopiranje poslovnih podataka u okviru neovlašćenih aplikacija ili usluga.

Takođe pogledajte

Imate pitanja ili povratne informacije o sistemu Office?

Ako imate pitanje smo nije odgovori ovde, nude povratne informacije o Microsoft Office ili predlog za buduće verziju sistema Office potražite u članku Kako da biste poslali povratne informacije na lokaciji Microsoft Office?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×