Office aplikacije prikazuju se u pogrešnoj veličini ili mutno na spoljnim monitorima.

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Mnogo posla izvršena u operativnom sistemu Windows 10 za podršku visoke rezolucije ekrana, kao što su Surface Pro 3, 4 Surface Pro, Surface Book, i nezavisnih proizvođača laptop i tablet računarima sa ekrana rezolucije iznad „1080 p”. Međutim, bilo problema do kojih je došlo prilikom korišćenja Office aplikacija na ovim uređajima prilikom povezivanja sa spoljnim monitor sa smanjite rezoluciju.

 • Office aplikacije kao što je PowerPoint ili Skype za posao prikazuju veoma velike ili male

 • Imate mutno teksta u Office aplikacijama

Fiksna

PowerPoint i Skype za posao sada podržava situaciju gde imate više od jednog monitora i spoljni monitor ima različite rezoluciju od primarnom monitoru. Međutim, morate da imate određene verzije (ili noviji) za Office i Windows 10 na računaru da biste videli ispravke.

 • Za ovu ispravku je neophodna verziju operativnog sistema Windows: Windows 10 verziju 1607, poznat i kao Windows 10 godišnjicu ažuriranje.

 • Za ovu ispravku potrebnu verziju PowerPoint ili Skype za posao je opisana u sledećem odeljku „Ažurirano Office aplikacije”.

Ažurirani Office aplikacije

 • Ako ste kućni korisnik sistema Office 365, Office 2016 ili Office 2013, do sada bi trebalo da primite ispravke opisane u ovom članku da rešite problem veličina Zamućenje/u redu.

 • Ako ste Poslovni korisnik sistema Office 365, Office 2016 ili Office 2013, sada možete ili ne primili ispravke opisane u ovom članku. Plan na koji dobijate ispravke za Office zavisi od organizacije željama.

Možete da potvrdite da li je aplikacije ima ispravku tako što ćete proveriti broj verzije sistema Office u okviru menija "datoteka" u bilo koju Office aplikaciju. Postoje dve različite tehnologije za instaliranje sistema Office 2016. Tehnologija koja se koristi za instalaciju utvrđuje broj verzije morate da biste potražili. Evo kako da biste potražili ove informacije:

 1. U meniju datoteka izaberite stavku nalog (na levoj strani stranice).

 2. Sa desne strane stranice, u odeljku Informacije o proizvodu videćete aplikaciju i ažurirajte informacije koje izgleda kao bilo na prvu sliku (koju predstavlja „Klikni i Pokreni” tehnologije za instalaciju) ispod ili drugu sliku (koju ukazuje na Microsoft Installer tehnologiju):

  „Klikni i Pokreni” izgleda ovako:

  Kada Office instaliran pomoću tehnologije Klikni i Pokreni, aplikacija i ažuriranje informacija izgleda ovako.

  „Microsoft Installer” izgleda ovako:

  Kada Office instaliran pomoću tehnologije Microsoft Installer, aplikacija i ažuriranje informacija izgleda ovako.

Ako vidite dva dugmeta, kao što je prikazano na slici iznad prvog, broj minimalna verzija koja sadrži ažuriranje je:

PowerPoint 2016

Skype za posao 2016

16.0.7369.2024

16.0.7369.2024

Ako vidite dugme, kao što je prikazano na drugoj slici iznad, broj minimalna verzija koja sadrži ažuriranje je:

PowerPoint 2016

Skype za posao 2016

16.0.4483.1000

16.0.4483.1000

PowerPoint 2013

Skype za posao 2013

15.0.4875.1001

15.0.4875.1001

Office 2013 i 2016 za home proizvodi čuvaju ažuriran automatski.

Office 365 za preduzeća se automatski čuvaju ažuriran. Proizvod je pretvorio sam se postepeno; Ne mogu svi prima ispravke u isto vreme. Ako radite za organizacije koja ima Office, ali ne sadrži pretplate na Office 365, organizacija verovatno kontrole kada dobijete ispravke za Office.

Idite na Instaliranje sistema Office ispravke za više informacija ako želite da proverite da li imate najnovije ispravke.

Predstojeći poboljšanja

Evo tri uslova koji određuje kako prilagođava aplikaciju da biste prikazali rešenja na različitim ekranima.

Pojam

Opis

Podešavanje razmere nespremnog

Aplikacija samu samo razmeru na niske rezolucije ekrana.

Sistem umu

Kada se aplikacija otvori, aplikaciju podešava samu osnovu rezoluciju ekrana primarnog ekrana. Ako postoje dodatnih ekrani (koji imaju različite rešenja) povezani sa sistemom, Windows se prostire prikaz aplikacije tako da se uklopi ekranima.

Po-monitora – umu

Aplikacija dinamički podešava samu da rezoluciju ekrana na svaki povezani ekrana.

Ispravke opisane u ovom članku za postizanje Office 2013 i Office 2016 aplikacija sistema svesni. Dodatnog posla je planirano da bi Office 2016 aplikacija po monitora svesni, tako da je tekst u Office aplikacijama čist bez obzira na to rezolucija monitora. Zbog pervasiveness promena uključena, Office će moći da samo distribucija po-monitora-svesni poboljšanja za Office 365 mogu.

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×