Office aplikacije prikazuju se u pogrešnoj veličini ili mutno na spoljnim monitorima.

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

U operativnom sistemu Windows 10 za podršku visoke rezolucije ekrana, kao što su Surface Pro 3, 4 Surface Pro, Surface Book, radili i nezavisnih proizvođača laptop i tablet računarima sa ekrana rezolucije iznad 1080 p.

Međutim, možda i dalje nailazite mutno tekst u aplikaciji Office kada imate više od jednog monitora i spoljni monitor ima različite rezoluciju od primarnom monitoru.

Microsoft svestan problema i aktivno radi o poboljšanju ovo u Office 2016 za Office 365 mogu. U gornjem delu 2017, je objavila popravke povezane sa problemom za PowerPoint i Skype za posao. U članku pomoći PowerPoint i Skype za posao pojavljuju se pogrešan veličine na spoljnim monitora informacija o tim popravke.

U međuvremenu, za druge Office 2016 aplikacije, zaobilaženja ovog problema su ograničene. U nastavku su dva načina zaobilaženja koji vam mogu pomoći:

  • Aplikacija ne podesili razmeru pa:    Ovo je možda obrada evidentiranje, a zatim prijavljivanja u Microsoft nalog ili Office 365 poslovni ili školski nalog. Možete utvrditi ako je potrebno tako što ćete potvrditi postavke prikaza (Kontrolna tabla > izgled i personalizacija > Prikazivanje) za svaki monitor. Ako je prikazuje „neke aplikacije ne odgovara podešavanja razmere promene dok se odjavite” morate da odjavite se i prijavite se da biste ispravili razmera.

  • Promena postavki za prikaz:    Možda ćete moći da biste promenili ponašanje tako što ćete uraditi sledeće: otvaranje prikaz postavki i izmene postavku za Menjanje veličine teksta, aplikacije i drugih stavki za svaki monitor (samo za Windows 10).

Predstojeći poboljšanja

Evo tri uslova koji određuje kako prilagođava aplikaciju da biste prikazali rešenja na različitim ekranima.

Pojam

Opis

Podešavanje razmere nespremnog

Aplikacija samu samo razmeru na niske rezolucije ekrana.

Sistem umu

Kada se aplikacija otvori, aplikaciju podešava samu osnovu rezoluciju ekrana primarnog ekrana. Ako postoje dodatnih ekrani (koji imaju različite rešenja) povezani sa sistemom, Windows se prostire prikaz aplikacije tako da se uklopi ekranima.

Po-monitora – umu

Aplikacija dinamički podešava samu da rezoluciju ekrana na svaki povezani ekrana.

Microsoft radi da bi Office 2016 aplikacija po monitora svesni, tako da je tekst u tim aplikacijama čist bez obzira na to rezolucija monitora. Zbog pervasiveness promena uključena, Office će moći da samo distribucija po-monitora-svesni poboljšanja za Office 365 mogu.

Da biste videli ove poboljšanja čim one budu dostupne, postaju iznutra Office. Ljudi su Office 365 pretplatnici Ko rano pogled na nove funkcije svakog meseca i pomozite Office tim da ih proceni.

Dodatne informacije

Više informacija o ovom problemu je na sledeće veze:

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×