Office Online oznaka tipa datoteke u programu Chrome

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako ste korisnik Chrome koji takođe koristi Microsoft Office Online možete poželeti lakši način da pristupite datotekama i da pokrenete Office Online aplikacija. Smo kreirali proširenje na lokaciji Office Online za Chrome i na raspolaganje je u prodavnici Veb Chrome besplatno!

BONUS: Office Online lokala takođe omogućava standardni kopiranje i lepljenje funkcionalnost pomoću miša ili na traci u programu Chrome.

Pronađite oznaku tipa

Da biste dobili besplatne Office Online oznaka tipa datoteke kliknite na ovu vezu ili idite u prodavnicu Veb Chrome u pregledaču Chrome i potražite oznake tipa datoteke „Na lokaciji Office Online”.

Zvanično Office Online lokala u prodavnici Veb pregledača Chrome

Dodajte oznaku na lokaciji Office Online iz prodavnice Veb pregledača Chrome

U dijalogu "na lokaciji Office Online" odaberite stavku Dodaj u Chrome na vrhu prozora programa. Chrome biće vam zatraženo da biste potvrdili da želite da biste ga instalirali. Kliknite na dugme Dodaj proširenje i on će instaliranje u pregledaču, a zatim vam poruku o potvrdi.

Chrome vas obaveštava da je na lokaciji Office Online lokala uspešno dodat

Sada bi trebalo da vidite Office Online lokala ikonu Na lokaciji Office Online lokala spremni za posao u programu Chrome u meniju Chrome oznake tipa datoteke u gornjem desnom uglu pregledača. Imate oznaku tipa instaliran i spreman za upotrebu.

Pokrenite Office Online aplikacija

Da biste za pokretanje sistema Office Online aplikacija ili pristup nedavno korišćenih datoteka, kliknite na oznaku na lokaciji Office Online na meniju Chrome oznake na vrhu desno od pregledača. Dobićete padajući meni koji vam omogućava da pokrećete bilo koju od aplikacije, kao i na listi nedavno korišćenih datoteka za brzi pristup.

Kliknite na oznaku na lokaciji Office Online na traci Chrome oznake tipa datoteke da biste otvorili tablu na lokaciji Office Online.

Takođe pogledajte

Da li imate pitanje u vezi sa lokacije Office Online koje smo nije odgovori ovde?

Posetite Office Online Answers zajednice

Pomozite nam da poboljšamo Office Online

Pogledajte članak Kako da biste poslali povratne informacije na lokaciji Microsoft Office?

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×