Office Mobile aplikacije za Windows 10: prvi koraci

Važno : Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office Mobile aplikacije – Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile i OneNote – od početka su građene za dodir, nude poznato iskustvo koje Office klijenti očekuju i pružaju mogućnosti pomoću kojih se ostvaruje produktivnost u pokretu.

Napomena : Ovaj članak se odnosi na Office aplikacija za mobilne uređaje na 10 u operativnom sistemu Windows tablet računara ili dodira PC.

Instaliranje aplikacija

Aplikacije su možda već instalirane. Ali ako ste upravo nadogradili operativni sistem na Windows 10 ili kupili novi uređaj, možete da ih instalirate.

Gde su aplikacije?

Prst dodiruje dugme „Sve aplikacije“, zatim dugme „Excel Mobile“, dugme „OneNote“, dugme „PowerPoint Mobile“, a zatim dugme „Word Mobile“

Mobilne aplikacije možete pronaći tako što ćete dodirnuti dugme Sve aplikacije Dugme „Sve aplikacije“ u operativnom sistemu Windows 10. Ako želite verzije za stone računare, dodirnite dugme Sve aplikacije Dugme „Sve aplikacije“ , a zatim dodirnite fasciklu za Microsoft Office.

Šta možete da radite sa programom Word Mobile?

Prst dodiruje karticu „Prikaz“, dugme „Pročitaj“, prevlačenje nalevo, prevlačenje nadesno, dodir na „...“, dodir na „Uredi“

„Režim za čitanje“ je nov način da prikažete dokumente: Word lepo preraspoređuje vaš dokument radi prilagođavanju malim ekranima. Pametno pronalaženje, koje koristi tehnologiju Bing, donosi dodatne resurse na mreži, kao što su slike i veb reference direktno u dokument kako biste stekli dublje uvide i nove ideje.

Šta možete da radite sa programom Excel Mobile?

Dodiri prsta, fx dugme, dodir na ćeliju A1, prevlačenje iz A1 u B1, zatim dodir zelenog potvrdnog znaka

Sva snaga i preciznost programa Excel sada su lakše dostupni na mobilnim uređajima. U ovoj animaciji pokazujemo vam kako da otkucate formulu. Kada koristite tastaturu na ekranu, pronaći ćete poznate kontrole prilagođene za dodir, pa na malom tabeletu možete da radite i sa naprednim unakrsnim tabelama.

Šta možete da radite sa programom PowerPoint Mobile?

Prst dodiruje karticu „Projekcija slajdova“, dugme „Od početka“, prevlači levo, desno, dole, a zatim „Završi projekciju“

Ova animacija pokazuje kako da brzo prevlačite po prezentaciji. Ali PowerPoint Mobile može više od toga. Možete lako da pravite zadivljujuće slajdove i koristite sve prelaze i efekte animacije koje dobro poznajete iz verzije za stone računare. Nove funkcije pisanja perom, laserskog pokazivača i isticanja omogućavaju da naglasite ključne koncepte dok izlažete.

Šta možete da radite sa programom OneNote na tabletu?

Prst dodiruje polja za potvrdu, prst dodiruje „Nacrtaj“, ističe i iscrtava na stranici

Hvatajte, organizujte i delite ideje pomoću beležnica kojima možete da pristupite na bilo kom uređaju. Otkucajte, napišite ili nacrtajte i pronađite beleške (čak i one napisane rukom) u munjevitoj pretrazi. Oživite beležnice pomoću oznaka, tabela i slika i podelite ih da biste istovremeno radili sa drugima.

Kako se ove aplikacije razlikuju od drugih verzija?

Poređenje programa Excel Mobile sa Excel programima na drugim platformama

Poređenje programa Word Mobile sa programom Word na drugim platformama

Takođe pogledajte

Office Mobile vodiči za brzi početak

Pomoć za Excel Mobile za Windows

Pomoć za PowerPoint Mobile za Windows

Pomoć za Word Mobile za Windows

Teme pomoći za OneNote

Napomena : Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×