Office Communicator 2007 ID greške: 1001

Detalji

Proizvod:

Office Communicator 2007

Verzija:

2.0

Izvor:

Office Communications server

ID:

1001

Poruka:

Korisniku nije omogućeno uspostavljanje veze radi javne razmene hitnih poruka

Objašnjenje

Komunikacija sa AOL, Yahoo!, MSN i Windows Live korisnicima zahteva da u vašem preduzeću bude omogućena opcija povezivanja radi javne razmene hitnih poruka. Povezivanje radi javne razmene hitnih poruka dozvoljava korisnicima programa Office Communicator 2007 u preduzeću da se povežu sa klijentima i partnerima preko usluga za razmenu hitnih poruka poput Windows Live, MSN, AOL i Yahoo! Pomoću povezivanja radi razmene hitnih poruka korisnici mogu da dodaju kontakt, šalju hitne poruke i dele informacije o prisutnosti sa korisnicima koji su na MSN, Windows Live, AOL i Yahoo! mreži.

Razlog

Povezivanje radi javne razmene hitnih poruka zahteva pretplatničku licencu za svakog korisnika, na mesečnom nivou, koja je dodatak licenci za pristup klijenta (CAL) Office Communications serveru. Pored toga, administratori mogu da odobre povezivanje radi javne razmene hitnih poruka svakom korisniku pojedinačno.

Rešenje

Da biste utvrdili da li vam je omogućena opcija povezivanja radi razmene hitnih poruka obratite se administratoru svog sistema.

Važno : Da biste nam pomogli da u budućnosti poboljšamo ove poruke o grešci, upotrebite mehanizam za povratnu informaciju u dnu ove strane da biste nam dali uvid u informacije o uslovima pod kojima je došlo do te greške.

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×