Office 365 za preduzeća – mobilne aplikacije za Windows Phone

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ostanite produktivni čak i kada niste na poslu ili u školi. Ako vaš Office 365 za preduzeća plan uključuje aplikacije i usluge kao što su Office, Outlook, OneDrive for Business, Lync ili Yammer, podesite te aplikacije za mobilne uređaje na Windows Phone.

Napomena : Neke aplikacije će funkcionisati samo ako vam je dodeljena licenca za taj proizvod ili uslugu. Da biste videli koje proizvode i usluge vaš Office 365 za preduzeća plan obuhvata, pročitajte članak Koji Office 365 proizvod ili licencu imam?

Otkrivanje programa Word Otkrivanje programa PowerPoint

Otkrivanje programa Excel Otkrivanje programa OneNote

Office Mobile i OneNote   
Ove aplikacije vam omogućavaju da prikažete i uredite Word, Excel i PowerPoint, kao i OneNote datoteke pomoću Windows Phone. Office Mobile i OneNote su unapred instalirani na Windows Phone uređaju. Dodajte poslovni ili školski nalog u aplikacije kako biste mogli da uredite datoteke koje čuvate u usluzi OneDrive for Business.

Podešavanje sistema Office na Windows Phone uređaju

Pločica za Outlook aplikaciju

Outlook   
Koristite aplikaciju e-pošte na Windows Phone uređaju i dodajte poslovni ili školski nalog kako biste imali pristup e-pošti, kalendaru i kontaktima na uređaju.

Podešavanje e-pošte na Windows Phone uređaju

Otkrivanje usluge OneDrive

OneDrive for Business   
Dodajte OneDrive for Business kao lokaciju u Office Mobile aplikaciju kako biste mogli da pristupite dokumentima sa bilo kog mesta.

Podešavanje usluge OneDrive for Business na Windows Phone uređaju

Otkrivanje programa Lync

Lync 2013   
Ova aplikacija vam omogućava da komunicirate, sarađujete i održavate konferencije sa drugim osobama. Ako vaša organizacija koristi Lync Server 2013, podesite Lync 2013 na Windows Phone uređaju.

Podešavanje programa Lync 2013 za sastanke na mreži i razmenu trenutnih poruka na Windows Phone telefonu

Otkrivanje usluge Yammer

Yammer   
Koristite ovu aplikaciju da biste vodili razgovor, povezali se sa pravim osobama i delili podatke u različitim timovima. Podesite Yammer na Windows Phone uređaju.

Podešavanje usluge Yammer tako da održava vezu sa mrežom na Windows Phone uređaju

Drugi mobilni uređaji

Izaberite neki uređaj da biste videli koje aplikacije su dostupne za druge uređaje.

Ikona za Android telefon

iPhone

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!