Office 365 za preduzeća – mobilne aplikacije za Android

Važno : Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Ostanite produktivni čak i kada niste na poslu ili u školi. Ako vaš Office 365 za preduzeća plan uključuje aplikacije i usluge kao što su Office, Outlook, OneDrive for Business, Lync ili Yammer, preuzmite neke ili sve aplikacije za mobilne uređaje na Android uređaj.

Napomena : Neke aplikacije će funkcionisati samo ako vam je dodeljena licenca za taj proizvod ili uslugu. Da biste videli koje proizvode i usluge vaš Office 365 za preduzeća plan obuhvata, pročitajte članak Koji Office 365 proizvod ili licencu imam?

Otkrivanje programa Word Otkrivanje programa PowerPoint

Otkrivanje programa Excel Otkrivanje programa OneNote

Office za Android   
Ove aplikacije vam omogućavaju da prikažete i uredite Word, Excel i PowerPoint, kao i OneNote datoteke pomoću Android uređaja. Dodajte poslovni ili školski nalog u aplikacije kako biste mogli da uredite datoteke koje čuvate u usluzi OneDrive for Business.

Instaliranje i podešavanje sistema Office na Android uređaju

Pločica za Outlook aplikaciju

Outlook   
Podesite Office za Android koristeći poslovni ili školski nalog ili saznajte kako da dodate poslovni ili školski nalog u Android aplikaciju e-pošte.

Podešavanje e-pošte na Android telefonu ili tabletu

Otkrivanje usluge OneDrive

OneDrive for Business   
Podesite i koristite OneDrive aplikaciju kako biste mogli da pristupite dokumentima koje čuvate u usluzi OneDrive for Business sa bilo kog mesta.

Podešavanje usluge OneDrive for Business na Android telefonu ili tablet računaru

Otkrivanje programa Lync

Lync 2013   
Ova aplikacija vam omogućava da komunicirate, sarađujete i održavate konferencije sa drugim osobama. Ako vaša organizacija koristi Lync Server 2013, podesite Lync 2013 na Android telefonu.

Podešavanje programa Lync 2013 za sastanke na mreži i razmenu trenutnih poruka na Android telefonu

Otkrivanje usluge Yammer

Yammer   
Koristite ovu aplikaciju da biste vodili razgovor, povezali se sa pravim osobama i delili podatke u različitim timovima. Podesite Yammer na Android telefonu.

Podešavanje usluge Yammer tako da održava vezu sa mrežom na Android telefonu

Drugi mobilni uređaji

Izaberite neki uređaj da biste videli koje aplikacije su dostupne za druge uređaje.

iPhone

Windows Phone

Napomena : Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Deli Facebook Facebook Twitter Twitter E-pošta E-pošta

Da li su vam ove informacije koristile?

Odlično! Imate li još neke povratne informacije?

Kako možemo da je poboljšamo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×