Office 365 više opcija za zaštitu

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office 365 Home i Office 365 Personal vam više opcija za zaštitu od virusa i Internet kriminala, alatke koje vam pomažu da zadržite informacijama o bezbednosti i privatne i načina za oporavak datoteka iz zlonamernog napadima.

Više opcija zaštita od virusa i cybercriminals

Ilustracija papir sa oznaku potvrde delimično umetnuta u kovertu. Predstavlja zaštitu naprednim postavkama bezbednosti za priloge e-pošte i veze.

Saznajte kako Outlook.com skenira priloge e-pošte i proveravanja veze u realnom vremenu za viruse ili phishing prevara kliknete.

Odnosi se na: Outlook

Alatke koje vam pomažu da zadržite informacije privatne i bezbedno

Ilustracija љtit sa francuskog ključa na njoj. Predstavlja bezbednosne alatke za e-poštu i deljene datoteke.

Zaštita poverljivih informacija tako što šifruje e-poruke, sprečava druge osobe prosleđivanje njima i zaštita lozinkom datoteke u usluzi OneDrive.

Odnosi se na: Outlook, OneDrive

Oporavak datoteka iz zlonamernog napadima

Ilustracija trougao oprezno uzvika simbola na papiru sa gornjem desnom uglu savio ka unutra. Predstavlja upozorenje da računar datoteka oštećena.

Saznajte kako Office 365 možete da primate obaveštenja o ransomware ili zlonamernog sličnosti i vam pomoći da vratite u prethodno stanje OneDrive datoteka tako da su se ne sputavaju cybercriminals.

Odnosi se na: OneDrive

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×