Prijavljivanje

Office 2010 Klikni i Pokreni: Poznati problemi

Važno : Ovaj članak je mašina prevedeno, vidimo Odricanje odgovornosti. Molim vas pronađite Engleska verzija ovog članka ovde za svoje preporuke.

Microsoft Office Klikni i Pokreni nije novi Microsoft Office "proizvod". Umesto toga, to je novi način isporuke i ažuriranja Office programa koji su vam već poznate sa. Da biste saznali više o Klikni i Pokreni, pogledajte Office 2010 Klikni i Pokreni: uvod.

Ako su ugroženi poznatog problema dole navedene koje su specifične za Klikni i Pokreni za Office 2010, molim vas pogledajte Klikni i Pokreni: prebacivanje na koristite izdanje zasnovanom MSI Office 2010 da biste saznali više o dostupnim opcijama.

Opšte

 • Veliki broj programskih dodataka možda neće funkcionisati na očekivani način kada se koriste uz Klikni i pokreni. Možda ćete videti poruke o grešci koja tvrdi da programski dodatak nije uspeo da se učita ili ga nije bilo moguće pronaći.

 • Neke funkcionalnosti sistema Microsoft SharePoint usmerene na poslovne ili korporativne korisnike neće biti dostupne, na primer:

  • Funkcija „Uređivanje na listu sa podacima“ nije dostupna. Ovu funkcionalnost obezbeđuje Microsoft Access koji nije deo usluge Klikni i pokreni. Čak i ako je Access zasebno instaliran, funkcija Uređivanje na listu sa podacima i dalje nije dostupna.

  • SharePoint biblioteka slika nije dostupna.

  • PowerPoint biblioteka slajdova nije dostupna.

 • Usluga poslovnog povezivanja (BCS) u sistemu SharePoint ne podržava Office programe instalirane ili ažurirane uz Klikni i pokreni.

 • Kada instalirate Microsoft Office jezički paket, nije moguće promeniti pomoć za program tako da se prikazuje na jeziku jezičkog paketa. Pomoć uvek ostaje na jeziku Klikni i pokreni proizvoda.

 • Slanje e-poruka iz aplikacija nezavisnih proizvođača možda neće raditi na očekivani način. Možda ćete dobiti poruku o grešci koja kaže da podrazumevani klijent e-pošte nije dostupan.

Outlook

 • Kada pokrenete Klikni i pokreni izdanje programa Microsoft Outlook uporedo sa starijom verzijom programa Outlook, možda ćete naići na smanjenu ili neočekivanu funkcionalnost. Da biste izbegli te probleme, preporučujemo da pokrećete samo jednu verziju programa Outlook i uklonite sve ostale verzije.

 • Funkcionalnost pretrage u programu Outlook jedina je potpuno funkcionalna za Klikni i pokreni izdanja programa Outlook. Pretraga je i dalje dostupna, ali sa smanjenom funkcionalnošću za starije verzije programa Outlook.

 • Možda ćete primetiti probleme u performansama prilikom prelaska iz Klikni i pokreni izdanja programa Outlook i drugih verzija programa Outlook.

 • Veliki broj programskih dodataka za Office nezavisnih proizvođača ne funkcioniše ispravno u programu Outlook, na primer:

  • iTunes pomoćnik za kalendar    Nećete moći da sinhronizujete događaje Outlook kalendara sa prenosnim uređajem putem usluge iTunes.

  • Google traka sa alatkama za pretragu    Neće biti dostupna funkcionalnost pretrage koju pruža Google traka sa alatkama za pretragu.

 • Microsoft Office Communicator nije u potpunosti integrisan sa programom Outlook. Možda nećete moći da pošaljete e-poruku kontaktu ili da izvršite druge zadatke iz programa Office Communicator koji zavise od programa Outlook.

 • Windows Mobile Device Center ili ActiveSync ne otkrivaju da je Outlook instaliran. Outlook sadržaj, na primer poštu, kontakte ili stavke kalendara, nije moguće sinhronizovati sa mobilnim uređajem prilikom korišćenja usluge Klikni i pokreni.

 • Kada koristite Klikni i pokreni izdanje programa Outlook, dijalog Opcije indeksiranja u operativnom sistemu Windows ne dozvoljava da odaberete za indeksiranje određena Outlook skladišta. Klikni i pokreni predstavlja novu tehnologiju primene koja izoluje Office programe od računara. Budući da je Outlook izolovan od ostatka računara, pretraga u operativnom sistemu Windows ne može da prikaže pojedinačna Outlook skladišta.

OneNote

 • Komanda „Slanje u OneNote“ u programu Internet Explorer nije dostupna.

 • Programski dodaci za OneNote nezavisnih proizvođača ne funkcionišu u programu OneNote. Zbog modela programskih dodataka za OneNote, programski dodaci nisu dostupni prilikom korišćenja usluge Klikni i pokreni.

 • Štampač „Slanje u OneNote“ nije dostupan u programu OneNote 2010 koji se izvršava u operativnom sistemu Windows XP. Kada koristite OneNote u operativnom sistemu Windows XP, možda ćete koristiti alternativni metod za uvoz sadržaja, na primer hvatanje ekrana ili ostavu.

Napomena : Mašinsko prevođenje Odricanje odgovornosti: ovaj članak je preveden od strane kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašine prevodi da pomogne engleski govori korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologije. Jer u članku bio mašina prevedeno, to mogu da sadrže greške u vokabular, sintaksu i gramatiku.Da li su vam ove informacije koristile?

Kako da je poboljšamo?

Kako da je poboljšamo?

Radi zaštite vaše privatnosti, nemojte uključivati kontakt informacije u svoje povratne informacije. Pregledajte naš smernice za privatnost.

Hvala vam na povratnim informacijama!